Libnet.ro
UNICEF

10:45

Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in sferturi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Cu cine va juca Simona Halep in sferturi

Pentru un loc in semifinalele de la Australian Open, Simona Halep 3 WTA) se va duela cu Anett Kontaveit 31 WTA). Jucatoarea din Estonia a trecut in optimi de poloneza Iga Swiatek 56 WTA). continuă pe Hotnews

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiva, inspirata si lovind mingea devreme. Nu a fost insa suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru jucatoarea din Belgia. Victoria a venit in doua seturi: 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de minute. Simona este in sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala in 2018.

Australian Open: Ashleigh Barty, calificare cu emotii in sferturi Victorie in trei seturi cu Alison Riske

Ashleigh Barty, principala favorita a turneului de la Melbourne, a avut parte de o adversara dificila in Alison Riske SUA, cap de serie 18). Australianca a fost mai concentrata in finalul partidei si s-a impus cu 6-3, 1-6, 6-4, dupa o ora si 37 de minute.

Australian Open, ziua a 7-a. Respiro necesar pentru Federer si cum s-a sabotat din nou Fognini

Australian Open 2020 a ajuns, oficial, la jumatatea drumului, urmand ca, duminica viitoare, sa ofere ultimele seturi de trofee. in acest moment cunoastem distributiile a cate doua sferturi de finala de pe tablourile de simplu - feminin si masculin. Ca de obicei, Adevarul va ofera o recapitulare a tuturor rezultatelor si a reperelor zilei a saptea de la Melbourne.

CORESPONDENTA DE LA AUSTRALIAN OPEN Pe cine poate bucura 4 000 000 de dolari

In prima saptamana de concurs am trecut prin ploi, furtuna si caldura de 38 de grade, fenomene meteorologice care au creat probleme organizatorilor, insa fraternitatea tenisului a facut ca acest impediment climatic sa nu poata fi pus in balanta cu beneficiile stingerii focurilor prin interventia naturii. in acest context, jucatoarea australiana Ashley Barty, numarul unu mondial, a fost intrebata intr-o conferinta de presa daca nu ar fi un cadou frumos adus natiunii, dupa dezastruoasele focuri, victoria de la aceasta editie a Australian Open.

Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2020, dupa ce a obtinut victoria in partida pe care a disputat-o luni dimineata cu belgianca Elise Mertens, locul 17.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )