Libnet.ro
UNICEF

10:15

Australian Open Irina-Camelia Begu castiga cu Carina Witthoeft 6-4, 6-4/ In optimi, contra lui Bouchard

Hotnews Hotnews,
 Australian Open Irina-Camelia Begu castiga cu Carina Witthoeft 6-4, 6-4/ In optimi, contra lui Bouchard

Irina Camelia-Begu 42 WTA) a avut o partida dificila cu germanca Carina Witthoeft 104 WTA) pe care a invins-o greu, in doua seturi, 6-4, 6-4. Ambele seturi au avut o desfasurare similara, cu romanca reusind break-ul in debutul fiecarui set, germanca reusea rebreak-ul si se parea ca a preluat initiativa, dar Irina a reusit sa revina de fiecare data si sa castige. Cea mai mare performanta de pana acum a Irinei care va juca in optimi cu Eugenie Bouchard. continuă pe Hotnews

Australian Open 2015. Irina Begu castiga meciul cu Witthoeft si va juca in optimi cu Eugenie Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe pe Carina Witthoeft Germania), locul 104 WTA, si s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, cea mai buna performanta din cariera romancei.

Australian Open: Programul sportivilor romani - La ce ora vor evolua Simona Halep si Irina-Camelia Begu

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de vineri, a cincea zi a turneului de Grand Slam. Simona Halep o va intalni pe Margaret Court pe Bethanie Mattek-Sands, acesta fiind meciul al treilea pe respectiva arena. Irina Camelia-Begu va juca cu Carina Witthoeft in al doilea meci de pe Hisense Arena.

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimi, dupa 6-4, 6-4 cu Witthoeft. Urmeaza Bouchard!

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam, dupa ce a invins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe Carina Witthoeft Germania), 104 WTA.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), locul 81 WTA, scor 7-5, 6-4. Meciul a durat doua ore si.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o dupa doua ore si patru minute de joc pe Katerina Siniakova Cehia),.

Australian Open 2015: Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul trei

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul trei la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Katerina Siniakova Cehia), locul 81 WTA, scor 7-5, 6-4, transmite Mediafax.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si a patruns vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 4:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adicain faza optimilor de finala.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft (vineri dupa ora 3:30)

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si are o sansa imensa de a patrunde vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 3:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adica de a ajunge in faza optimilor de finala.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova in turul doi

Irina Begu a jucat miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )