Libnet.ro
UNICEF

01:05

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si a patruns vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 4:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adicain faza optimilor de finala. continuă pe Online Sport

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft (vineri dupa ora 3:30)

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si are o sansa imensa de a patrunde vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 3:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adica de a ajunge in faza optimilor de finala.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova in turul doi

Irina Begu a jucat miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (2:00)

Irina Begu joaca miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Katerina Siniakova (miercuri, ora 2:00)

Irina Begu joaca miercuri dimineata, de la ora 2:00 a Romaniei, in turul 2 la Australian Open. Ea este urmata dupa aproximativ 10 ore, miercuri de la ora 12:00, de Simona Halep.

Australian Open: Irina Begu, calificata in turul al doilea al probei feminine de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Irina Begu si Lara Arruabarrena Spania) s-a calificat in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open, primul de Mare Slem al.

Australian Open Irina-Camelia Begu castiga cu Carina Witthoeft 6-4, 6-4/ In optimi, contra lui Bouchard

Irina Camelia-Begu 42 WTA) a avut o partida dificila cu germanca Carina Witthoeft 104 WTA) pe care a invins-o greu, in doua seturi, 6-4, 6-4. Ambele seturi au avut o desfasurare similara, cu romanca reusind break-ul in debutul fiecarui set, germanca reusea rebreak-ul si se parea ca a preluat initiativa, dar Irina a reusit sa revina de fiecare data si sa castige. Cea mai mare performanta de pana acum a Irinei care va juca in optimi cu Eugenie Bouchard.

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open si isi da intalnire cu Bouchard

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4. Begu o intalneste pentru un loc in sferturi pe Eugenie Bouchard, favorita din Canada.

Irina Begu ajunge in optimi de finala la Australian Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu continua parcursul remarcabil la Australian Open, unde s-a calificat vineri dimineata intre cele mai bune 16 jucatoare dupa ce a invins-o pe CarinaWitthoeft din Germania, cu 6-4, 6-4.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Australian Open. Cea mai mare performanta a carierei intr-un Grand Slam

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat, miercuri dimineata, in turul 3 la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, dupa un meci de peste doua ore contra cehoaicei Katerina Siniakova.

Australian Open 2015: Begu a castigat cel mai mare premiu din cariera, prin calificare in turul 3

Australian Open 2015. Irina-Camelia Begu, 42 WTA, calificata in premiera in turul al treilea al unui turneu de Grand Slam, a castigat cel mai mare premiu din cariera.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )