Libnet.ro
UNICEF

19:00

Australian Open: Novak Djokovic, pentru a 11-a oara in sferturi Duel dificil in runda urmatoare pentru sarb

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Novak Djokovic, pentru a 11-a oara in sferturi Duel dificil in runda urmatoare pentru sarb

Novak Djokovic, campionul en-titre de la Australian Open, a reusit inca o partida la nivel inalt in fata argentinianului Diego Schwartzman cap de serie 14), a castigat cu 6-3, 6-4, 6-4, dupa doua ore si cinci minute de joc, si s-a calificat pentru a 11-a oara in sferturi. continuă pe Hotnews

Australian Open: Calificare muncita pentru Rafael Nadal - Cu cine se va duela ibericul in turul trei

Rafael Nadal a avut in Federico Delbonis un adversar incomod, cunoscut fiind faptul ca ibericul are unele dificultati cu jucatorii de mana stanga. Liderul mondial a castigat in trei seturi 6-3, 7-64), 6-1), dar a avut nevoie de doua ore si 30 de minute pentru a trece de un argentinian aflat intr-o zi buna.

Sfertul Simonei Halep pierde inca o mare favorita, dupa cel mai rapid meci de la Australian Open! Vestea buna pentru romanca in ceea ce priveste semifinalele

Semifinalista la US Open, anul trecut, pe o suprafata similara, Belinda Bencic a parasit intrecerea de la Australian Open inca din turul 3, fiind invinsa fara net in cel mai scurt meci jucat in acest an la Melbourne. in plus, Donna Vekic a pierdut si ea, sambata, astfel incat, daca va reusi sa treaca in optimi de Bertens sau CiCi Bellis, Simona Halep va infrunta in sferturi o jucatoare din afara Top 30, avand un culoar ofertant spre semifinale.

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2.

Australian Open: Zi buna pentru favorite - Jelena Ostapenko, eliminata in turul al doilea

Ziua a patra de la Melbourne a venit fara surprize cel putin in prima parte a ei - sesiunea de zi), favoritele facand pasul spre turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Printre jucatoarele care si-au luat adio, joi, de la Australian Open se numara si Jelena Ostapenko.

Moment superemotionant pentru Federer la Melbourne

Roger Federer a avut parte de un moment superemotionant vineri seara la Australian Open.

VIDEO Novak Djokovic, calificare fara emotii - Duel cu Diego Schwartzman in optimi

Novak Djokovic 2 ATP), detinatorul trofeului, a avut nevoie de o ora si 25 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimi la Australian Open. Sarbul s-a impus fara probleme in fata japonezului Yoshihito Nishioka 71 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-2.

Barty, aproape sa se impiedice in optimi la Australian Open. Duel cat o finala in sferturi pentru liderul mondial

Ashleigh Barty continua cursa pentru trofeu in Grand Slam-ul de casa, dupa un meci complicat cu Alison Riske cap de serie 18), castigat cu 6-3, 1-6, 6-4, duminica, in ultima optime de finala de pe jumatatea superioara a tabloului de simplu. Liderul mondial va avea insa o misiune dificila mai departe, urmand sa o infrunte pentru un loc in semifinale pe finalista editiei 2019, Petra Kvitova.

Australian Open, ziua a 5-a: Federer, patru ore de agonie pe teren! Socuri pe banda, premiera Ungariei + primele optimi

Ziua a cincea a fost una agitata si foarte nebuna la Australian Open. Ca o sentinta definitiva a venit ultimul meci al carierei danezei Caroline Wozniacki, iar in rest surprizele s-au tinut lant, venind ca tirul de mitraliera 3 si 12 la feminin, 2 la masculin). Asa cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta rezultatele zilei, reperele si povestile de la Melbourne.

Australian Open, ziua a 7-a. Respiro necesar pentru Federer si cum s-a sabotat din nou Fognini

Australian Open 2020 a ajuns, oficial, la jumatatea drumului, urmand ca, duminica viitoare, sa ofere ultimele seturi de trofee. in acest moment cunoastem distributiile a cate doua sferturi de finala de pe tablourile de simplu - feminin si masculin. Ca de obicei, Adevarul va ofera o recapitulare a tuturor rezultatelor si a reperelor zilei a saptea de la Melbourne.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )