Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Adevărul Adevărul,
Ora meciului Halep - Mertens, in optimile Australian Open. Simona joaca pentru a-si asigura revenirea pe locul 2 WTA

Organizatorii au anuntat deja programul zilei a opta de la Australian Open si ora de incepere a meciului Simona Halep - Elise Mertens, din optimile primului turneu de Mare Slem al anului. in Romania, fanii o vor putea urmari pe Halep in duelul sau pentru calificarea in sferturi luni dimineata, de la ora 2. continuă pe Adevărul

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Mai sunt cateva ore pana cand Simona Halep isi masoara fortele cu Elise Mertens. B1.RO iti spune tot ce trebuie sa stii inainte de duelul de 5 stele din optimile Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, o infrunta pe Elise Mertens, 17 WTA, in faza optimilor de finala de la Australian Open, luni, ora 2:00, iar partida va fi difuzata de programele Eurosport. Casele de pariuri o dau.

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe.

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Simona Halep a trecut in saptamana a doua la Australian Open fara set pierdut! Victorie lejera cu Putintseva

Simona Halep s-a calificat, sambata dimineata, in optimi la Australian Open, dupa o noua lejera la Melbourne, 6-1, 6-4, in fata Yuliei Putintseva 38 WTA). Romanca si-a egalat deja performanta de anul trecut, facand pasul pentru a cincea oara in cariera in saptamana a doua la Grand Slam-ul de inceput de an.

CTP, declaratie transanta dupa meciul lui Halep de la Australian Open: A facut o greseala psihologica pe care nu credeam ca o s-o mai vad la ea

Simona Halep a facut o greseala psihologica, crezand ca victoria va veni de la sine, a fost concluzia gazetarului Cristian Tudor Popescu, cunoscut pentru analizele sale transante in materie de tenis, dupa turul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )