Libnet.ro
UNICEF

15:00

Austria: Un roman a murit in urma unui accident grav (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Austria: Un roman a murit in urma unui accident grav (FOTO, VIDEO)

Un satmarean a murit in urma unui accident care s-a produs joi in nord-vestul Austriei, pe autostrada A8, in apropiere de Wels. Un autocamion al firmei Autonet din Satu Mare, in care acesta se afla, a intrat. continuă pe B1

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. La fata locului a ajuns si un echipaj de descarcerare

Doi barbati si o femeie au ajuns la spital, marti-dimineata, 27 martie 2018, in urma unui accident rutier in care doua masini au fost implicate.

Tragedie in Turcia!Zeci depersoane au murit, in urma unui accident rutier

Cel putin 17 persoane si-au pierdut viata si 36 au fost ranite in estul Turciei intr-un accident rutier in care a fost implicat un microbuz care transporta migranti ilegali: pakistanezi, afgani si iranieni, a.

Cum s-a recuperat o romanca in urma unui accident cumplit: Din pacate, piciorul n-a mai putut fi salvat

Anca Nicoleta Tilinca Petean a trecut printr-un moment cumplit la finele anului trecut, cand a fost implicata intr-un accident ingrozitor, care ar fi putut sa o coste viata.

Accident grav in Brasov. Sunt mai multe victime

Doua persoane au fost ranite, una fiind incarcerata, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe DN 13 Brasov-Sighisoara, in zona Hanul din Ardeal, a informat purtatorul de cuvant al.

Accident grav in Brasov. Coliziune intre un TIR si un camion

Doua persoane au fost ranite, una fiind incarcerata, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe DN 13 Brasov-Sighisoara, in zona Hanul din Ardeal, a informat purtatorul de cuvant al.

Venezuela: 68 de oameni au murit in urma unui incendiu la o sectie de politie (FOTO)

Un numar de 68 de oameni au murit intr-un incendiu ce a izbucnit la o sectie de politie din orasul Valencia, Venezuela, in urma unei revolte a detinutilor. Astfel, mai multi detinuti au dat fos saltelelor.

Accident grav in judetul Timis! Sunt cinci victime

Un accident grav a avut loc in judetul Timis, vineridupa-amiaza. Cinci persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune in timp ce se aflau pe centura Lugojului. Toate persoanel.

Poti primi masina gratis in cazul unui accident. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti RCA-ul vinovatului

Cum poti primi masina gratis in cazul unui accident de care nu esti vinovat? Un autoturism de schimb poate fi inchiriat cat timp masina avariata in accident se afla in service, iar costurile sunt acoperite pr.

Portul Constanta: O ambarcatiune tehnica a suferit avarii minore in urma unui incident vamal

O ambarcatiune tehnica a suferit avarii minore la bordaj si parapeti in urma unui incident naval in zona de nord a portului Constanta. in jurul orei 20:00, slepul Anaconda 1, in timpul manevrei de.

Dragnea ii raspunde lui Isarescu: Politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant. Suntem dispusi sa dezbatem motivul majorarii inflatiei

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi la Focsani ca politica monetara trebuie realizata in urma unui dialog constant atat cu Parlamentul, cat si cu Guvernul, si ca este dispus sa dezbata motivul pentru care s-a marit inflatia si cum influenteaza politica de refinantare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )