Libnet.ro
UNICEF

14:00

Atentie soferi: Rovinieta NU se poate plati din cauza unor defectiuni tehnice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atentie soferi: Rovinieta NU se poate plati din cauza unor defectiuni tehnice

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca plata rovinietei nu se mai poate face din cauza unor defectiuni tehnice, se arata intr-un anunt publicat de institutie, pe site-ul oficial. continuă pe Wall-Street Ro

Circulatie paralizata pe DN1, la intrare in Sinaia, din cauza unor lucrari de asfaltare VIDEO

Cozi uriase de masini pe DN1, in zona Valea lui Bogdan la intrare in Sinaia) din cauza unor lucrari de reparatii. Sunt coloane de masini pe ambele sensuri de mers si se circula alternativ.

Restrictii de viteza pe A2, la kilometrul 51, din cauza unor degradari ale asfaltului

Soferii care circula pe Autostrada Soarelui sunt avertizati sa reduca viteza la tranzitarea podului Sulimanu, pe sensul catre Capitala, la kilometrul 51, din cauza unor degradari ale asfaltului.

Atentie, soferi! Greseala de la volan pe care politia o poate vedea acum. Ramai fara permis instant

Alerta pentru toti soferii! Au fost folosite recent camerele care te prind daca faci aceasta greseala. Aparatele au avut un mare succes in Australia, insa urmeaza a fi folosite si in Europa. Politia poate vedea acum daca faci aceasta greseala la volan Olanda este primul stat din UE care foloseste efectiv aceste camere speciale cu .

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea cu publicul pana pe 2 decembrie din cauza coronavirusului

Primaria Sectorului 4 isi suspenda activitatea de miercuri, 25 noiembrie, pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor autoritatii locale. Astfel, va fi suspendata activitatea de lucru cu publicul, precum si a activitatii neesentiale.

BURSELE LUMII Pietele europene, afectate de noile restrictii impuse din cauza pandemiei

Bursele europene au fluctuat ieri, in contextul noilor restrictii impuse de Germania din cauza pandemiei de coronavirus.

NBA: All Star Game 2021, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Meciul vedetelor din liga profesionista nord-americana de baschet, All Star Game, programat in perioada 12-14 februarie la Indianapolis, a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus si reprogramat pentru 2024, a anuntat conducerea NBA, citata de Reuters.

Lumea sufera din cauza noilor restrictii COVID cu infectii care se apropie de 60 de milioane

Tarile din intreaga lume sufera din cauza noilor blocaje ale coronavirusului inaintea Craciunului si.

EXCLUSIV Interviu cu Danut Lupu dupa ce a fost internat la ATI din cauza covid: Am driblat moartea

Danut Lupu a trecut prin clipe dramatice dupa ce, infectat cu COVID, a ajuns internat la sectia ATI a spitalului Matei Bals unde a fost intubat. Fostul mare international in varsta de 53 de ani, traversase, de asemenea, o situatie delicata in urma cu 5 ani cand, internat cu o pneumonie severa la spitalul Victor .

Diego Maradona a murit din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei

Diego Maradona a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, potrivit raportului preliminar al autopsiei efectuate miercuri.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )