Libnet.ro
UNICEF

16:45

Autoturism incendiat intr-o comuna din judetul Gorj. Politia efectueaza cercetari

Adevărul Adevărul,
Autoturism incendiat intr-o comuna din judetul Gorj. Politia efectueaza cercetari

Un autoturism a fost incendiat in mod intentionat, aseara, in satul Croici, din comuna Matasari, din judetul Gorj. continuă pe Adevărul

Petrecere in plina strada intr-o comuna din judetul Galati. Zeci de localnici au ars cauciucuri in mijlocul strazii. Politistii au impartit amenzi de 20.000 de lei (VIDEO)

Scene halucinante au avut loc in localitatea Munteni, din judetul Galati, in noaptea de inviere. incalcand restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea raspandirii infectiilor cu COVID-19, zeci de.

VIDEO Coronavirus: Carantina intr-o localitate din judetul Constanta. Sunt vizati 600 de oameni

Autoritatile au instituit carantina intr-o zona din localitatea Cuza Voda din judetul Constanta, fiind vizati 600 de oameni. Prefectura spune ca masura a fost luata dupa ce zece persoane au fost confirmate cu coronavirus, iar restrictiile in localitate nu sunt respectate, astfel ca riscul epidemiologic este ridicat.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Amenzi de 20.000 de lei pentru 20 de persoane care au petrecut in strada intr-o comuna din judetul Galati, incalcand restrictiile impuse de starea de urgenta

Zeci de persoane din localitatea Munteni, judetul Galati au fost amendate dupa ce sambata noapte au incendiat mai multe cauciuri in strada si au petrecut in jurul focului, transmitand live pe Facebook. Politistii continua cercetarile pentru depistarea tuturor celor care au participat la aceasta adunare.

O batrana de 73 de ani din judetul Vaslui a sunat la 112 pentru ca ii era foame

Caz emotionant in judetul Vaslui. O batrana de 73 de ani, din comuna Epureni, A sunat la 112 pentru ca ii era foame.

Gest impresionant facut de o politista dintr-o comuna din Iasi pentru un batran singur

Gesturile care par simple pentru cineva pot fi uriase. O politista din comuna ieseana Barnova a impresionat pe toata lumea, dupa ce a sarit in ajutorul unui batran singur.

Rm. Valcea: 18.000 de candele aprinse in cimitir din dispozitia primarului. Politia ancheteaza cazul

Cimitirele din Ramnicu Valcea au fost deosebit de luminate in Noaptea de inviere. 000 de candele au fost aprinse, desi, potrivit ordonantelor militare, accesul in cimitire este permis doar pentru oficiarea slujbelor de inmormantare, iar numarul participantilor este de maximum opt persoane, noteaza Mediafax.

CORONAVIRUS. Alte 16 decese ale unor pacienti cu COVID-19. Sase dintre victime provin de la un camin de batrani din judetul Galati. Bilantul total al victimelor ajunge la 498

UPDATE, 21 aprilie, ora 20. 09: Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca, de fapt, victima epidemiei cu numarul 495 este o femeie de 37 de ani din Maramures. Aceasta a ajuns pe 11 aprilie la Spitalul Clinic.

COVID-19. Peste 300 de cazuri de coronavirus la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sasca Mica din judetul Suceava

Un nou focar de coronavirus in judetul Suceava. Un numar de 301 persoane din Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Sasca Mica au fost confirmate cu COVID-19, confirma Directia de Sanatate.

Trei pompieri au asistat nasterea unui copil intr-o localitate din judetul Suceava

Trei pompieri au asistat nasterea unui copil, in localitatea Siminicea, judetul Suceava. Cu ajutorul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )