Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce avere are Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova

B1 B1,
Ce avere are Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, in urma alegerilor prezidentiale de duminica, a trecut in declaratia de avere depusa la Comisia Electorala Centrala CEC) un apartament cu doua camere, o. continuă pe B1

Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Lidera PAS, Maia Sandu, devine noul presedinte al Republicii Moldova. Cel putin asa arata rezultatele prezentate de exit-poll-ul realizat de Watchdog. md si Institutul de Politici Publice.

Maia Sandu este noul presedinte al Republicii Moldova. Cu 100% din voturi numarate, Dodon a suferit o infrangere zdrobitoare

Maia Sandu, candidatul pro-european de la Chisinau, este noul presedinte al Republicii Moldova, dupa numararea tuturor voturilor din sectiile de pe teritoriul tarii si a celor din diaspora. Igor Dodon, spulberat de votul de peste hotare.

Rezultatele oficiale: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova: Trebuie sa restabilim bunele relatii cu Romania, Ucraina, Uniunea Europeana

Maia Sandu,candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), a castigat detasat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, potrivitdatele centralizate de Comisia Electorala Centrala, pana la.

Ce a declarat Maia Sandu despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Maia Sandu a reusit o victorie categorica la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, impotriva candidatului pro-rus, Igor Dodon. Exodul cetatenilor, economia, justitia cat si unirea micului stat cu.

Alegerile din Republica Moldova. Maia Sandu ar fi noul presedinte al Republicii Moldova, castiga detasat

Ce sanse are Maia Sandu in fata lui Igor Dodon la alegerile din Republica Moldova si care este amestecul lui Putin, vedeti in articolul de mai jos. UPDATE: Cei de la hotnews. ro anunta ca Maia Sandu ar fi castigat detasat alegerile din Republica Moldova. After-poll-ului telefonic realizat de WatchDog si IPP confirma: Maia Sandu- 54,7%, .

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Cine este Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova: Economista cu studii la Harvard, fost consilier la Banca Mondiala

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat duminica alegerile prezidentiale din Republica Moldova, devenind prima femeie presedinte din istoria tarii.

Ce sanse are Maia Sandu sa il invinga pe Igor Dodon. Euronews, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne, duminica, pentru a decide daca presedintele in exercitiu Igor Dodon va ramane la palatul prezidential de la Chisinau si in urmatorii patru ani .

Euronews: Candidatul pro-european Maia Sandu castiga. Alegerile din Moldova, un referendum privind directia in care se indreapta tara

Victoria candidatului opozitiei Maia Sandu in alegerile prezidentiale din Republica Moldova este de asteptat sa fie primita cu mare caldura de UE, noteaza Euronews care face o scurta radiografie a situatiei din zona. De altfel, alegerile au fost percepute pe plan extern ca un referendum esential: Rusia sau Uniunea Europeana? Iar cetatenii, mai ales cei din diaspora care au venit masiv la urne, au decis ca privesc spre Europa. Este doar pentru a doua oara in istoria moderna a Republicii Moldova cand presedintele este ales prin vot direct, popular.

Ludovic Orban: Suntem martorii unui eveniment cu adevarat istoric pentru Republica Moldova. Maia Sandu, un presedinte competent si responsabil

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un mesaj de felicitarare pentru Maia Sandu, care a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Acesta considera ca suntem martorii unui eveniment cu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )