Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce sanse are Maia Sandu sa il invinga pe Igor Dodon. Euronews, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova

B1 B1,
Ce sanse are Maia Sandu sa il invinga pe Igor Dodon. Euronews, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati la urne, duminica, pentru a decide daca presedintele in exercitiu Igor Dodon va ramane la palatul prezidential de la Chisinau si in urmatorii patru ani . continuă pe B1

Maia Sandu sau Igor Dodon? Alegerile din Republica Moldova si efectele lor asupra Romaniei

Maia Sandu a castigat turul intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, fosta republica sovietica cu 3,5 milioane de locuitori, situata intre Ucraina si Romania. Expertii in geopolitica spun ca daca va castiga Maia Sandu ar fi limitat considerabil terenul de joc geopolitic al Federatiei Ruse la Chisinau.

De ce Maia Sandu are porecla Ioana dArc? Iar lui Igor Dodon i se spune Guguta?

Duminica, 15 Noiembrie, cetatenii Republicii Moldova aleg presedintele: Maia Sandu ori Igor Dodon? Ascultand discursul de ieri al lui Igor Dodon de la mitingul electoral din Chisinau, in care s-a asemuit ce blasfemie! cu Stefan cel Mare, mi-am amintit ca Maia Sandu are o porecla, Ioana dArc, data de dusmanii sai, frustrati ca este incoruptibila.

Maia Sandu: Vreau sa scot Moldova din saracie si sa intorc autoritatile cu fata la nevoile oamenilor

Deutsche Welle a stat de vorba cu cei doi candidati la presedintia Republicii Moldova: Maia Sandu si Igor Dodon. Va oferim interviul acordat in exclusivitate de lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu.

Republica Moldova are sansa reala sa se rupa de Rusia. Maia Sandu contra Igor Dodon

In turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova se infrunta, duminica, Maia San.

Cum il poate invinge Maia Sandu pe Dodon in finala prezidentiala. Republica Moldova risca scenariul Belarus

Pe langa voturile din bazinul intern pro-european, Maia Sandu are nevoie de o mobilizare si mai mare a diasporei moldovenesti din Occident, plus o parte din voturile lui Renato Usatii. in schimb, Igor Dodon se bazeaza pe voturile electoratului socialist, pe diaspora moldoveneasca din Rusia si pe voturile din Transnistria negociate cu Moscova. Rezultatul finalei prezidentiale de duminica ar putea genera proteste masive la Chisinau.

Igor Dodon: Din cauza unor politicieni ca Maia Sandu a fost provocat conflictul de pe Nistru

Igor Dodon lanseaza noi atacuri la adresa Maiei Sandu, cu doar cateva zile inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele in exercitiu afirma ca, daca Maia Sandu castiga scrutinul din 15 noiembrie, exista riscul tensionarii relatiilor cu administratia de la Tiraspol, dupa ce deputatul PAS Igor Grosu i-a numit separatisti pe cetatenii din Transnistria.

Dodon, atac suburban la Maia Sandu: Cand dati mana cu o batranica, dupa asta de o suta de ori va spalati mainile

Igor Dodon a lansat un atac suburban la adresa Maiei Sandu vineri, 13 noiembrie, in ultima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu ca este lasa si fricoasa pentru ca a refuzat dezbaterile electorale. in plus, Dodon i-a reprosat Maiei Sandu ca nu este casatorita si ca ar merge la marsurile LGBT din Chisinau.

Igor Dodon, catre Maia Sandu: Regret ca v-am facut prim-ministru

Igor Dodon sustine ca deseori este intrebat care e cel mai mare regret al sau. in acest context, presedintele in exercitiu a afirmat ca cel mai mare regret este ca a semnat decretul prin care a propus-o pe Maia Sandu la functia de prim-ministru.

EXCLUSIV Cum ar putea frauda socialistii lui Igor Dodon alegerile prezidentiale din Republica Moldova, dupa ce Maia Sandu a castigat primul tur

Fraudarea alegerilor din Republica Moldova reprezinta un mare motiv de ingrijorare pentru Maia Sandu, candidatul pro-occidental. Socialistii lui Igor Dodon organizeaza scrutinul, care ar putea recurge la anumite.

De ce va pierde Igor Dodon alegerile prezidentiale (si va fi aleasa Maia Sandu Presedinte)

Falsul, minciuna, mijloace reprobabile, lipsa de etica si subminare a legitimitatii alegerilor, toate sunt caracteristicile campaniei electorale a inca presedintelui in functie al Republicii Moldova, pro-rusul ostentativ Igor Dodon.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )