Libnet.ro
UNICEF

22:00

Maia Sandu este noul presedinte al Republicii Moldova. Cu 100% din voturi numarate, Dodon a suferit o infrangere zdrobitoare

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu este noul presedinte al Republicii Moldova. Cu 100% din voturi numarate, Dodon a suferit o infrangere zdrobitoare

Maia Sandu, candidatul pro-european de la Chisinau, este noul presedinte al Republicii Moldova, dupa numararea tuturor voturilor din sectiile de pe teritoriul tarii si a celor din diaspora. Igor Dodon, spulberat de votul de peste hotare. continuă pe Adevărul

Exit-poll: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova. Primele rezultate partiale UPDATE

Lidera PAS, Maia Sandu, devine noul presedinte al Republicii Moldova. Cel putin asa arata rezultatele prezentate de exit-poll-ul realizat de Watchdog. md si Institutul de Politici Publice.

Cine este Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Maia Sandu ar putea deveni prima femeie presedinte a Republicii Moldova. Rezultatele partiale oficiale date publicitatii in aceasta dimineata arata ca aceasta ar fi castigat alegerile prezidentiale desfasurate ieri peste Prut.

Cine este Maia Sandu, de fapt. E noul presedinte al Rep. Moldova si i-a dejucat planul lui Putin

In acest sfarsit de saptamana in Republica Moldova au avut loc Alegerile Prezidentiale, al doilea scrutin. Conform exit-poll-ului Maia Sandu este noul presedinte al republicii Moldova. Este o premiera europeana, avand in vedere ca este prima femeie presedinte a unei tari. Maia Sandu, de la economist la premier La alegerile prezidentiale din Republica Moldova au .

Maia Sandu, presedinta-aleasa a Republicii Moldova: Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate

Maia Sandu, castigatoarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, a declarat ca populatia tarii vrea alegeri parlamentare anticipate. Ea este noua presedinta-aleasa de peste Prut, prima femeie in.

Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala la Chisinau dupa ce Maia Sandu va prelua mandatul de presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat la telefon, in aceasta dimineata, cu Maia Sandu. Seful statului a felicitat-o pe lidera proeuropeana pentru victoria in alagerile din Republica Moldova si a precizat ca la.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Candidata pro-UE Maia Sandu este data castigatoare

Candidata pro-europeana Maia Sandu este data castigatoare in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, diferenta de contracandidatul ei, presedintele in exercitiu Igor Dodon, prorus, fiind de circa 8%.

Cum il poate invinge Maia Sandu pe Dodon in finala prezidentiala. Republica Moldova risca scenariul Belarus

Pe langa voturile din bazinul intern pro-european, Maia Sandu are nevoie de o mobilizare si mai mare a diasporei moldovenesti din Occident, plus o parte din voturile lui Renato Usatii. in schimb, Igor Dodon se bazeaza pe voturile electoratului socialist, pe diaspora moldoveneasca din Rusia si pe voturile din Transnistria negociate cu Moscova. Rezultatul finalei prezidentiale de duminica ar putea genera proteste masive la Chisinau.

Ce avere are Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, in urma alegerilor prezidentiale de duminica, a trecut in declaratia de avere depusa la Comisia Electorala Centrala CEC) un apartament cu doua camere, o.

Rezultatele oficiale: Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova: Trebuie sa restabilim bunele relatii cu Romania, Ucraina, Uniunea Europeana

Maia Sandu,candidatul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), a castigat detasat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, potrivitdatele centralizate de Comisia Electorala Centrala, pana la.

Gabriela Firea: Maia Sandu, noul Presedinte al Republicii Moldova. Felicitari!!!

Gabriela Firea a salutat luni victoria candidatei Partidului Actiune si Solidaritate, la presedentia Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a felicitat-o, folosindu-se de un citat al scriitoarei americane Harriet Beecher Stowe: Femeile sunt adevaratii arhitecti ai societatii, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )