Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara, pana la miezul noptii

Antena3 Antena3,
Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara, pana la miezul noptii

Meteorologii au emis, luni seara, mai multe avertizari cod galben de vant puternic pentru zonele de munte din mai multe judete, pana la miezul noptii. Rafalele pot depasi o suta de kilometri la. continuă pe Antena3

Avertisment ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis sambata noi avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pe durata orelor urmatoare, in sase judete din zona Moldovei si a Banatului. Conform Administratiei Nationale de.

Alerta ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete ale tarii

Meteorologii au emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in orele urmatoare in 11 judete din Banat, Transilvania, Muntenia si Crisana. Conform Administratiei Nationale de.

Cod galben de vant in patru judete, luni dupa-amiaza

Zone din patru judete sunt vizate de o noua avertizare nowcasting Cod galben de intensificari ale va.

Cod galben de vant puternic in opt judete din zona Dobrogei, Banatului si Transilvaniei

Meteorologii au emis sambata noi avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pe durata orelor urmatoare, in sase judete din zona Moldovei si a Banatului.

Cod Rutier 2019. Schimbari importante pentru soferi! Vor fi nevoiti sa faca mai multe cursuri speciale

Conducatorii auto au parte de noi modificari! Noile schimbari din codul rutier din 2019 indica faptul ca soferii sunt obligati sa faca anumite cursuri speciale pentru a mai putea sofa. Iata despre ce este vorba! Cod Rutier 2019. Soferii, nevoiti sa faca alte cursuri speciale Noile modificari din Codrul Rutier 2019 arata faptul ca soferii .

Un barbat din Arges a fost arestat dupa ce si-a violat de mai multe orifiica minora

Un barbat din Pitesti si-a violat fiica minora de mai multe ori, in decursul a doua luni. Individul a fost retinut luni si urmeaza ca marti sa fie prezentat instantei pentru dispunerea unei masuri preventive.

Dupa Romania si Polonia, si Estonia a incheiat un Memorandum 5G cu SUA: Mai multe conditii pentru verificarea furnizorilor 5G

Primul ministru estonian, Juri Ratas si vicepresedintele american Mike Pence, au convenit in data de 1 noiembrie 2019, la Washington, asupra unei abordari unificate intre Estonia si Statele Unite pentru a asigura securitatea retelelor 5G, se arata intr-un comunicat al Casei Albe. Estonia devine astfel a treia tara, dupa Romania si Polonia, care semneaza o astfel de intelegere cu SUA. Spre deosebire de angajamentele semnate de Romania si Polonia, intelegerea dintre Estonia si SUA cuprinde mai multe elemente de securitate pentru furnizorii care participa in retelele 5G.

Replica rectorului UBB catre Viorica Dancila: A cunoaste virtutile, valorile si increderea in mai multe limbi e semn de mare bogatie spirituala

Rectorul Universitatii Babes-Bolyai UBB), Ioan-Aurel Pop, a sustinut in discursul rostit in cadrul sesiunii solemne organizate sub egida Anului Centenar al institutiei de invatmant superior: A cunoaste virtutile, valorile si increderea in mai multe limbi, chiar daca esenta lor o exprimam astazi cel mai des in engleza, e semn de mare bogatie spirituala.

Bomba sexy care facea videochat a UITAT camera web de la laptop deschisa mai multe zile. I s-au aflat secretele rusinoase

O americanca isi castiga banii cu sedinte intense de videochat. Rare, dar intense. Pentru ca nu era prea experimentata, ea a uitat camera video de la laptop deschisa mai multe zile. Un hacker s-a infiltrat.

ALERTA: Curentul electric, OPRIT luni pentru mai multe ore! Vezi AICI lista ZONELOR afectate

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni, temporar, fara curent electric, ca urmare a lucrarilor anuale de reparatii si de intretinere instalatii si retele electrice, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )