Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc. Poti primi amenda si de 6000 de lei daca nu faci asta

Playtech Playtech,
Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc. Poti primi amenda si de 6000 de lei daca nu faci asta

Conform noilor prevederi, incepand din data de 26 ianuarie 2020, cresc amenzile pentru organizarea de petreceri si tulburarea linistii in apropierea locuintelor. Mai mult, cei care vor repeta aceste acte vor fi sanctionati inclusiv cu munca in folosul comunitatii. Avertisment pentru cei care locuiesc la bloc intre orele 22:00 8:00 si 13:00 14:00 . continuă pe Playtech

Ministrul Sanatatii: Amenda sau inchisoare pentru cei care nu respecta carantina

Ministrul demis al Sanatatii, Victor Costache, a atentionat ca persoanele care nu respecta masurile privind carantina vor fi sanctionate conform Codul Penal, pedeapsa putand fi amenda sau inchisoarea pana la doi ani.

Digi |RCS-RDS, oferta fabuloasa pentru toti romanii in luna martie. Ce poti primi pentru doar 3 euro

DIGI RDS RCS cu peste 2,033 milioane numere portate, reteaua de telefonie mobila a companiei este principala destinatie de portare a numerelor de telefonie mobila, de la infiintarea serviciului de portabilitate in 2008 pana la 31 ianuarie 2020 in aceeasi perioada, Digi Tel, serviciul de telefonie fixa al operatorului, a atras prin portare peste 258.

Romanii care doresc informatii despre prevenirea infectarii cu coronavirus au la dispozitie incepand de astazi o linie TelVerde. Cei care au suspiciuni ca au contactat virusul trebuie sa sune la 112

Cetatenii care doresc informatii despre virusul COVID 19 coronavirus) si cum sa previna infectarea pot apela incepand de astazi numarul 0800800358, o linie TelVerde infiintata de autoritati. Cei care au suspiciuni ca au contactat virusul trebuie sa sune la 112, iar cei care doresc doar sa solicite informatii despre coronavirus sunt sfatuiti sa apeleze linia TelVerde.

MAE, recomandari pentru romanii care calatoresc in tari unde a fost confirmat coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care se afla sau intentioneaza sa calator.

Anuntul eMAG pentru romanii care vor sa cumpere, dar n-au bani suficienti

EMAG mai are cateva zile cu preturi bune, dar mai ales cu un sistem eficient prin care sa cumperi chiar daca nu-ti permiti acum. Daca tot vrei electronice si electrocasnice sau poate ceva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )