Libnet.ro
UNICEF

09:30

Istoria berii, a treia cea mai populara bautura din lume. Ce popor credea ca berea are puteri magice

Adevărul Adevărul,
Istoria berii, a treia cea mai populara bautura din lume. Ce popor credea ca berea are puteri magice

Berea, una dintre cele mai cunoscute si consumate bauturi de pe planeta, a aparut acum aproximativ 6. 000 de ani. Multi timp s-a crezut ca prima bere s-a produs in Egiptul Antic, dar la inceputul secolului al XX-lea s-au facut o serie de descoperiri arheologice care indicau Sumerul drept loc unde berea a fost produsa pentru prima data. continuă pe Adevărul

Lucruri pe care nu le-ai stiut despre Coca Cola. Cea mai populara bautura din lume a fost inventata de un farmacist

O bautura inventata la finalul anilor 1800 de un farmacist a ajuns cel mai popular suc din lume. Culmea, numele bauturii nu a fost dat de inventator, ci de asistentul personal al acestuia, care a si creionat fontul folosit si astazi.

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie.

intalnire SOC la Viena! Cancelarul austriac s-a vazut cu cea mai SEXY deputata din Romania (FOTO)

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a avut o intalnire la Viena cu mai multi tineri parlamentari din Europa, cu putin timp inaintea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii.

Care este cea mai veche localitate din Romania

Conform istoricilor, orasul Constanta, cunoscut in latina ca Tomis Constantiana, impreuna cu regiunea din jur, este cel mai vechi oras de pe teritoriul Romaniei. Prima atestare dateaza din anul 657 i de Hr.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

FOTO Istoria statiei meteo de la Varful Omu, cladirea locuita permanent situata la cea mai mare altitudine din Romania

La Statia Meteo de la Varful Omu s-au facut primele observatii climatologice in anul 1927. in anul 1937, Institutul Meteorologic infiinteaza un birou specializat cu 3 observatori, care transmiteau prin radio, din ora in ora, datele meteo la Institutul Meteorologic Central.

Istoria unui meci incredibil! Nationala Under 21 a administrat Angliei cea mai usturatoare infrangere din istoria ei

Romania va intalni Anglia, Franta si Croatia la Campionatul European de tineret, care se va disputa in 2019 in Italia si San Marino.

EXCLUSIV Culisele celei mai mari amenzi din istoria pensiilor private: Cum a votat fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur n cazul NN Pensii

Scandalul celei mai mari sanctiuni din istoria pensiilor private revine in contextul in care noua conducere ASF sustinuta de guvernarea PSD-ALDE este contestata de Opozitie la Curtea Constitutionala.

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale! Citeste mai mult.

36 de minore din Chisinau au nascut in primele sase luni ale anului 2018. Cea mai mica are doar 13 ani

In primul semestru al anului curent, la Spitalul municipal Nr. 1 au fost inregistrate 36 de nasteri in randul minorelor. Cea mai mica varsta la care o fata a devenit mama a fost 13 ani. Daca in 2015, la acelasi spital, 36 de fete au nascut pana la atingerea majoratului, atunci in 2016 si 2017 cifra a ajuns la 66.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )