Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avertisment pentru romanii care vor sa plece acum la munca in strainatate. AJOFM: Nu cunoastem angajatorii, nu avem detalii despre oferte

Adevărul Adevărul,
Avertisment pentru romanii care vor sa plece acum la munca in strainatate. AJOFM: Nu cunoastem angajatorii, nu avem detalii despre oferte

Serviciul public de ocupare a venit cu precizari, luni-dimineata, in urma telefoanelor primite la AJOFM Olt de la persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate. continuă pe Adevărul

GRUPUL EDUCATIONAL ELVETIAN WINSEDSWISS: Cursuri online pentru romanii care lucreaza in hoteluri si restaurante, certificatele de absolvire fiind recunoscute de industria ospitalitatii

Grupul educational elvetian winsedswiss, cu filiale in Romania, Elvetia si Serbia, al carui obiectiv principal il reprezinta oferirea oportunitatilor de invatare pe tot parcursul vietii, prin derularea de cursuri de scurta si lunga durata, in domeniul ospitalitatii si al serviciilor conexe, informeaza printr-un comunicat remis Redactiei de lansarea de traininguri online dedicate managerilor si angajatilor din aceasta industrie, puternic afectata de pandemia de coronavirus care a dus la scaderea drastica a veniturilor si la un procentaj mare de persoane intrate in somaj tehnic.

Adrian Streinu-Cercel: Romanii din localitatile carantinate care vor sa plece la munca in strainatate ar putea sa iasa din tara daca ar fi testati rapid!

Adrian Streinu-Cercel sustine ca romanii din localitatile carantinate care vor sa plece la munca in strainatate ar putea sa iasa din tara daca ar fi testati rapid!.

Despescu, mesaj pentru romanii care vor sa vina in Romania de Paste: Veti petrece in carantina

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Bogdan Despescu le-a transmis, joi seara, romanilor din strainatate ca nu vor putea petrece Pastele impreuna cu familiile lor. Daca veniti in Romania pentru a petrece Pastele, il veti petrece in carantina sau autoizolare, nu cu familiile dumneavoastra. Nu dorim sa aplicam sanctiuni sau sa deschidem dosare penale, a spus el.

Exlusiv: Draftul de modificare a Codului Administrativ. Cine sunt romanii care vor fi concediati si cei care vor intra in somaj tehnic

Antena 3 a prezentat in exclusivitate draftul de modificare a Codului Administrativ, care ar lasa la latitudinea sefilor de institutii cine va fi concediat fara sa fie necesara o evaluare prealabila.

Dosar penal pe numele primarului care a dat adeverinte sezonierilor care vor sa plece la munca. Zona de carantina din Suceava, supravegheata cu drona

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunta ca autoritatile au descoperit la sediul Primariei Patrauti, aflata in zona de carantina din Suceava, un numar de 102 adeverinte eliberate de primarul localitatii, care ar atesta ca oamenii care vor sa plece la munca in Germania sunt sanatosi, pe numele edilului fiind deschis dosar penal.

Avertisment pentru toti cei care au card bancar si platesc online: cum poti ramane fara bani

Inainte de Paste, CERT-RO a transmis un avertisment pentru toti cei care platesc online cu cardul. Dat fiind ca e posibil ca acum sa recurgi mai mult ca niciodata la aceasta practica, e bine.

Digi 24: Romanii care s-au inghesuit la Cluj au ajuns in Germania. Cum au fost intampinati acolo si ce reactii au starnit

Romanii care s-au inghesuit la Cluj pe aeroport au ajuns in Germania, la munca. Stau in locuinte modulare si muncesc in regim de carantina. Totusi, unii politicieni germani nu ii vad cu ochi buni.

Raed Arafat, avertisment pentru romani, inainte de Paste! Cele 10 minute le pot fi fatale

Raed Arafat vine cu raspunsuri pentru cele mai mari curiozitati ale romanilor din aceasta perioada. Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iar masurile de preventie impuse de autoritati nu ne permit nici macar o simpla imbratisare. Ce avertizari aduce secretarul de stat si care sunt ultimele sale sfaturi inainte de sarbatori? Raed Arafat, avertisment .

Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj credinciosilor care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica, dar si celor ortodocsi sau ai altor culte care vor sarbatori Floriile.

Simona Halep a anuntat ca a donat 30.000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19

Simona Halep a anuntat ca a donat 30. 000 de euro pentru spitalele care trateaza cazuri de Covid 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3139 seconds )