Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mare atentie pentru romanii care vor sa calatoreasca in Spania! Se anunta cod portocaliu de ploi

Antena3 Antena3,
Mare atentie pentru romanii care vor sa calatoreasca in Spania! Se anunta cod portocaliu de ploi

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei, Comunitatea Autonoma Andaluzia, provinciile Sevilla si Cordoba, ca. continuă pe Antena3

Avertismentul MAE pentru cei care vor sa mearga in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile locale de resort au dispus intreruperea circulatiei.

PLATA CU CARDUL. Schimbari radicale, aplicate de sambata. Mare atentie!

Tot mai multi romani au carduri bancare, fie de credit, fie de debit, pe care le folosesc in mod obisnuit pentru efectuarea platilor, fie la comercianti sau bancomate, fie online. De sambata,.

Miercuri este ultima zi in care romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro .

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii din Grecia: Se mentine riscul de incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia in care semnalizeaza mentinerea riscului incendiilor de vegetatie in mai multe regiuni din tara, unele foarte populare in.

537 de locuri de munca disponibile pentru cei care vor o schimbare

In baza de date AJOFM Dambovita sunt inregistrate, la acest moment, 537 de locuri de munca. Dintre acestea, 18 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 375 se adreseaza persoanelor calificate in diverse meserii, iar 145 de posturi sunt pentru muncitorii necalificati.

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea o saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

HOROSCOPUL saptamanii in curs! Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis

Saptamana 9 - 15 septembrie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Te simti motivata si ambitioasa, gata sa abordezi toate proiectele care ti se propun. Ai idei bune si energie sa.

Ministrul Culturii: Nu se pune problema inchiderii Castelului Peles. Negocierile pentru prelungirea contractului vor incepe in curand

Muzeul Peles nu se va inchide, iar statul roman negociaza cu Casa Regala prelungirea contractului de inchiriere a ansamblului de la Peles, sustine, pentru HotNews. ro, Daniel Breaz, ministrul Culturii.

Miercuri, ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra

Miercuri este ultima zi in care cetatenii care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale se pot inregistra pe www. votstrainatate. ro. Cei care doresc sa voteze in strainatate la alegerile.

Firea: Vom solicita Guvernului sa tripleze amenzile pentru cei care nu isi curata terenurile

Primarul General, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament la care au fost invitati toti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )