Libnet.ro
UNICEF

20:45

Avertismentul medicului Dan Grigorescu: E mai mult decat probabil ca datele comunicate sa nu dea indicatii exacte privind raspandirea coronavirus in Romania

Hotnews Hotnews,
 Avertismentul medicului Dan Grigorescu: E mai mult decat probabil ca datele comunicate sa nu dea indicatii exacte privind raspandirea coronavirus in Romania

Este mai mult decat probabil ca datele comunicate de autoritatile romane sa nu ofere indicatii riguros exacte privind raspandirea coronavirus in Romania, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov. De ce Romania testeaza atat de putini suspecti de coronavirus si care sunt efectele: Te poti trezi cu focare de sute de bolnavi si mii de contacti ce se dezvolta in doar 3-4 zile. continuă pe Hotnews

Avertismentul medicului Dan Grigorescu: E mai mult decat probabil ca datele comunicate sa nu dea indicatii exacte privind raspandirea coronavirus in Romania

Este mai mult decat probabil ca datele comunicare de autoritatile romane sa nu ofere indicatii riguros exacte privind raspandirea coronavirus in Romania, afirma medicul Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov. De ce Romania testeaza atat de putini suspecti de coronavirus si care sunt efectele: Te poti trezi cu focare de sute de bolnavi si mii de contacti ce se dezvolta in doar 3-4 zile.

Covid-19 ar putea costa de trei sau de patru ori mai mult decat SARS

Epidemia de SARS din anii 2003 2004 a costat in jur de 40 de miliarde de dolari. Efectul coronavir.

Coronavirus se transmite prin vorbire si este mai rau decat Ebola, spun expertii

Profesorul Peter Piot, director al Scolii de Igiena si Medicina Tropicala din Londra, a declarat recent ca noul coronavirus se poate transmite doar prin vorbire si este mult mai periculos decat Ebola. Acesta este de parere ca, pana la Paste, Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie grava de coronavirus.

Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Libertatea: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse * Profit. ro: Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi * Capital. ro: Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va produce dezinfectant.

Marturia cutremuratoare a unui medic voluntar din Lombardia: E mai rau decat un razboi!

Samin Sedghi Zadeh, medic voluntar in Lombardia, a facut o marturie cutremuratoare cu privire la situatia critica de acolo din cauza coronavirusului. Medicul e de parere ca pandemia COVID-19 este mai rea decat un razboi.

Dan Voiculescu trage un nou semnal de alarma in contextul crizei coronavirusului

Profesorul Dan Voiculescu trage un nou semnal de alarma in contextul crizei coronavirusului. Este nevoie mai mult decat oricand, de natiuni puternice, de patriotism pragmatic, sustine profesorul. Statele slabe raman veritabile focare de instabilitate care pot contamina si dincolo de propriile granite.

Dan Tudorache, critici dure pentru USR: Pentru ei politica de partid e mai importanta decat sanatatea oamenilor

Primarul Sectorului 1 din Capitala Dan Tudorache a criticat joi USR deoarece consilierii formatiunii nu au votat, in sedinta Consiliului Local aprobarea fondurilor pentru lupta impotriva pandemiei de COVID-19.

Viorica Dancila s-a autoizolat: Cam de doua saptamani nu am mai iesit decat pana la farmacie

Fostul premier Viorica Dancila a anuntat ca se afla in autoizolare, in contextul epidemiei de coronavirus, precizand ca nu a mai iesit din casa decat pentru a merge la farmacie.

Apple lanseaza o noua pereche de casti wireless, mai ieftina decat vechea generatie

Powerbeats 4 au fost anuntate oficial si vor inlocui Powerbeats 3, avand o baterie mai mare si un pret cu 25% mai scazut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2326 seconds )