Libnet.ro
UNICEF

10:00

Coronavirus se transmite prin vorbire si este mai rau decat Ebola, spun expertii

Antena3 Antena3,
Coronavirus se transmite prin vorbire si este mai rau decat Ebola, spun expertii

Profesorul Peter Piot, director al Scolii de Igiena si Medicina Tropicala din Londra, a declarat recent ca noul coronavirus se poate transmite doar prin vorbire si este mult mai periculos decat Ebola. Acesta este de parere ca, pana la Paste, Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie grava de coronavirus. continuă pe Antena3

Marturia cutremuratoare a unui medic voluntar din Lombardia: E mai rau decat un razboi!

Samin Sedghi Zadeh, medic voluntar in Lombardia, a facut o marturie cutremuratoare cu privire la situatia critica de acolo din cauza coronavirusului. Medicul e de parere ca pandemia COVID-19 este mai rea decat un razboi.

Trump e optimist, insa expertul sau in coronavirus avertizeaza ca ceea ce este mai rau abia vine

Donald Trump s-a aratat optimist dupa un gest puternic al Bancii centrale americane de a opri impactul economic al pandemiei, insa expertii sai au avertizat impotriva unui varf viitor al cazurilor de coronavirus in Statele Unite, care isi consolideaza masurile de preventie, relateaza AFP.

Coronavirus in R. Moldova. Femeia conectata la respiratie asistata se simte mai rau

Femeia cu COVID-19, conectata la respiratie asistata la Spitalul Clinic Republican, se simte mai rau. Ministra sanatatii, muncii si protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, a comunicat, marti dimineata, ca starea de sanatate a pacientei inregistreaza regres. Starea celorlalti pacienti infectati este de gravitate medie si satisfacatoare, transmite IPN.

Digi24: Analiza CNN: Pandemia de coronavirus risca sa scoata la suprafata ce e mai rau in natura umana

Pandemia de coronavirus pare ca scoate ce-i mai rau din oameni si comunitatile in care traiesc in ultima vreme. Zi de zi sunt raportate cazuri de violenta in magazine sau pe strazi. Fie ca se lupta pentru ultima rola de hartie igienica, fie ca abuzeaza persoane suspectate ca ar fi infectate cu coronavirus, nervii oamenilor par intinsi la maximum de situatie.

De ce pandemia de coronavirus scoate la suprafata tot ce e mai rau in umanitate

Pandemia de coronavirus ar putea sa scoata la iveala tot ce e mai rau in umanitate, spune Angela Dewan, jurnalista CNN care considera ca exista prea putina coordonare intre tari ceea ce incetineste combaterea unei provocari globale.

Business report: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse; Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi; Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va pro

Libertatea: Magazinele au avut in aceasta perioada vanzari mai mari decat de Craciun, la anumite categorii de produse * Profit. ro: Coronavirus - cum se simte un antreprenor in Romania, astazi * Capital. ro: Un gigant de lux se alatura luptei impotriva coronavirusului. Va produce dezinfectant.

Viorica Dancila s-a autoizolat: Cam de doua saptamani nu am mai iesit decat pana la farmacie

Fostul premier Viorica Dancila a anuntat ca se afla in autoizolare, in contextul epidemiei de coronavirus, precizand ca nu a mai iesit din casa decat pentru a merge la farmacie.

Box office-ul s-a dus in cap mai rau ca dupa 11 septembrie: pagubele colaterale ale coronavirus

Coronavirus face ravagii in industria cinematografica. Cinematografele sunt inchise, lansari importante au fost amanate cu un an, iar partea de productie a multor pelicule a fost intrerupta.

Coronavirus: De ce e bine ca se inchid scolile si de ce sunt mai putine cazuri de copii bolnavi de Covid-19 decat adulti

Copiii au rar simptome severe cand sunt infectati cu coronavirus si este mai putin probabil sa contacteze Covid-19, spun expertii pentru AFP. Dar asta nu inseamna ca bebelusii si adolescentii nu sunt purtatori ai virusului si nu il pot raspandi, potrivit Yahoo News.

Daniele Rugani, marturie din infernul coronavirus. Mediatizarea si izolarea mai grele decat virusul propriu-zis

Fotbalistul italian Daniele Rugani de la Juventus a fost diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )