Libnet.ro
UNICEF

15:00

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Croatia

România Liberă România Liberă,
Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc i. continuă pe România Liberă

Atentionare MAE pentru China. Proteste in Hong Kong, in perioada iulie-august

Ministerul de Externe informeaza romanii care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in China in legatura cu desfasurarea unor proteste, in perioada iulie-august, si asupra riscului ca Aeroportul International Hong Kong sa fie blocat de catre protestatari, scrie Mediafax.

Romanii care vor sa mearga in Italia, avertizati ca miercuri va fi greva nationala in serviciile publice de transport

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia, ca miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu exceptia celui aerian. in schimb, in transportul aerian a fost anuntata o greva pentru 26 iulie.

Ce amenzi risca romanii care vor sa mearga cu masina in Italia, Franta sau Spania. Ce spun legile din aceste tari

Vacantele cu masina personala in Italia, Franta sau Spania nu vor mai fi niciodata la fel in viitorul apropiat. in Milano, au fost deja impuse niste restrictii pentru anumiti soferi si trebuie sa le cunosti, ca sa nu fii surprins cand ti se va interzice accesul in oras sau o sa vezi o amenda imensa .

Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind votul anticipat si prin corespondenta pentru romanii din strainatate. Promulg astazi, aici, acum legea care ar trebui sa le asigure.

Diurne URIASE pentru magistratii care si-au luat CASE la marginea Bucurestiului: Lia Savonea, 10.300 lei pentru o naveta de 10 kilometri

Diurne babane pentru magistratii care locuiesc in suburbiile Bucurestiului. Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Inspectiei Judiciare si ai Sectiei Speciale de anchetare a judecatorilor si.

Amenzi usturatoare pentru turistii care hranesc ursii

Amenzi usturatoare pentru turistii care hranesc ursii. Ministrul Mediului a emis un ordin in acest sens pentru a stopa pornirile romanilor de a se apropia de animalele salbatice. Prin ordinul care a fost.

MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii aflati in Republica Croatia: Anuntul pe care nu trebuie sa-l rateze nimeni

Ministerul Afacerilor Externe a emis un avertisment de calatorie pentru romanii aflati in Republica Croatia.

Atentionare pentru romanii din Italia: Serviciile publice de transport, afectate de greva

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romani care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia ca in miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu.

Autoritatea Electorala Permanenta, anunt important pentru romanii din diaspora. Nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti

Desi vorbim de un numar urias de romani in afara granitelor, nu vor putea fi deschise sectii de votare pentru toti. Autoritatea Electorala Permanenta sustine ca exista tari care permit un numar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )