Libnet.ro
UNICEF

12:30

Avocata lui Liviu Dragnea: Se considera nevinovat. A facut mult bine, asta e problema

Antena3 Antena3,
Avocata lui Liviu Dragnea: Se considera nevinovat. A facut mult bine, asta e problema

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, si-a vizitat clientul in inchisoare. Avocata a precizat la iesirea din penitenciar ca Liviu Dragnea sta singur in camera. Dansul nu are un mesaj direct. continuă pe Antena3

Avocata lui Liviu Dragnea, acasa la liderul PSD

Avocata lui Liviu Dragnea a ajuns luni dupa-amiaza acasa la liderul PSD. Flavia Teodosiu a incercat sa evite intrebarile puse de jurnalisti. Lasati-ma in pace ca nu stiu ce sa va raspund,.

Unde se afla Irina Tanase in momentul in care Liviu Dragnea a primit sentinta. Avocatul a confirmat

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el in momentul in care fostul sef PSD s-a predat si a plecat insotit de politie. Informatia a fost confirmata de avocata fostului presedinte al Camerei Deputatilor. Se pare ca avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasa la scurt timp dupa ce inalta Curte [] .

Liviu Dragnea a fost vizitat in inchisoare. Se considera nevinovat

Liviu Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova, unde a fost plasat in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Fostul lider al PSD a primit deja prima vizita in inchisoare. Avocata lui a mers sa discute cu el, iar la iesirea din penitenciar a declarat ca este un barbat minunat si ca [] .

Avocatul lui Dragnea, dupa ce l-a vizitat la Rahova: Este un om minunat. Se considera nevinovat

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat dupa ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, ca starea lui de spirit este una pe care o are oricine intr-o astfel de situatie, subliniind ca este un om minunat si nu se astepta la o condamnare, pentru ca se considera nevinovat.

Flavia Teodosiu, avocatul lui Dragnea, dupa ce l-a vizitat la Rahova: Este un om minunat. Se considera nevinovat

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat dupa ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, ca starea lui de spirit este una pe care o are oricine intr-o astfel de situatie, subliniind ca este un om minunat si nu se astepta la o condamnare, pentru ca se considera nevinovat.

Liviu Dragnea, vizitat de avocata in penitenciar

Unul dintre avocatii lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a mers marti la Penitenciarul Rahova. inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la treiani si.

Catalin Tolontan: inca un nevinovat intra la inchisoare. Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare!

Coordonatorul editorial al ziarului Libertatea a comentat decizia definitiva de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Un rege viziteaza o inchisoare, spune o poveste care.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Care a fost prima meserie a lui Liviu Dragnea si cum a facut primii bani. A vandut inclusiv bere la halba

Putini stiu ce facea Liviu Dragnea inainte de a intra in politica, iar date despre trecutul sau ca om de afaceri se gasesc greu. Jurnalistii au sapat insa in trecutul celui care, pana luni 27 mai, era considerat cel mai puternic om din Romania. Liviu Dragnea, la fel ca alti oameni de afaceri care au [] .

Presedintele PSD Suceava le cere demisia lui Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu: Ce ati facut voi imi provoaca dispretul

Presedintele organizatiei municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cusnir, este de parere ca Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu trebuie sa-si asume esecul de la europarlamentare si sa plece din partid. Cusnir a declarat, intr-o conferinta de presa care a avut loc luni, 27 mai, la sediul PSD Suceava, ca marea majoritatea pesedistilor il detesta pe Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2528 seconds )