Libnet.ro
UNICEF

09:15

Care a fost prima meserie a lui Liviu Dragnea si cum a facut primii bani. A vandut inclusiv bere la halba

Playtech Playtech,
Care a fost prima meserie a lui Liviu Dragnea si cum a facut primii bani. A vandut inclusiv bere la halba

Putini stiu ce facea Liviu Dragnea inainte de a intra in politica, iar date despre trecutul sau ca om de afaceri se gasesc greu. Jurnalistii au sapat insa in trecutul celui care, pana luni 27 mai, era considerat cel mai puternic om din Romania. Liviu Dragnea, la fel ca alti oameni de afaceri care au [] . continuă pe Playtech

Cine sunt cele cinci judecatoare care au decis condamnarea lui Liviu Dragnea

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat azi la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5), scrie Libertatea. Trimis.

PRIMA IMAGINE cu Liviu Dragnea in masina care l-a dus la puscarie: Diversiune cu mai multe autoturisme la resedinta liderului PSD. Acesta a fost ridicat intr-un Duster si dus la Rahova in huiduielile mai multor persoane (FOTO, VIDEO)

UPDATE 17:20:Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova unde a fost asteptat de numerosi protestatari. Adunity_86844 UPDATE 17:00:Se confirma faptul ca Liviu Dragnea se afla in.

Marian Oprisan, despre dezastrul la europarlamentare in judetul pe care-l conduce: PSD-ul lui Liviu Dragnea a pierdut alegerile in Vrancea

In Vrancea, PSD a pierdut pentru prima data alegerile in istoria partidului. PSD a avut un scor de 30%, cu sapte procente sub PNL.

Liviu Dragnea merge la inchisoare. Se preda la Sectia 2 Politie

Liviu Dragnea merge la inchisoare. La cateva ore dupa ce a primit sentinta definitiva din partea judecatorilor de la Curtea Suprema, fostul lider al PSD s-a predat la Sectia 2 Politie. El a fost asteptat in fata casei sale de mai multi protestatari care l-au huiduit in momentul in care masina in care se afla [] .

Unde a votat Liviu Dragnea? Misterul votului sefului PSD. De ce a votat atat de tarziu

Liviu Dragnea a votat in jurul orei 19. 30, la Liceul Jean Monet din Capitala. La intrare, seful PSD a evitat sa de avreo declaratie. Acesta a parut foarte sobru si a fost zgarcit in comentarii, pe tot parcursul cat a fost insotit de jurnalisti. Liviu Dragnea a votat la Liceul Jean Monnet din Capitala in [] .

Victor Ponta: Nu ma bucur de necazul nimanui, dar ma bucur ca decizia vine dupa votul de ieri care a aratat ce cred romanii despre Liviu Dragnea

Victor Ponta a precizat luni, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, ca nu se bucura pentru raul nimanui, dar se bucura pentru ca decizia a fost pronuntata dupa votul de la.

Prima reactie a logodnicei Irina, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea a facut prima declaratie dupa ce fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare. Liviu Dragnea si iubita lui, Irina Tanase, urmau sa se casaoreasca.

Prima data in ultimii ani, PSD primeste sub 50% din voturi in Teleorman, judetul lui Liviu Dragnea

PSD a castigat alegerile in judetul lui Liviu Dragnea, Teleorman, dar este pentru prima data in istoria partidului cand nu obtine 50 la suta din voturi. Datele provizorii publicate de BEC arata ca PSD a fost votat de 48% din alegatori, in scadere cu circa 14% fata de ultimul scrutin, potrivit Mediafax.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Sa nu ne sfasiem intre noi pentru putere

Gabriela Firea a avut o prima reactie dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare. Primarul General al Capitalei Ne aflam intr-un moment de rascruce si avem de luat, sub presiunea.

Liviu Dragnea a fost vizitat in inchisoare. Se considera nevinovat

Liviu Dragnea a fost incarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova, unde a fost plasat in carantina pentru o perioada de 21 de zile. Fostul lider al PSD a primit deja prima vizita in inchisoare. Avocata lui a mers sa discute cu el, iar la iesirea din penitenciar a declarat ca este un barbat minunat si ca [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )