Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ordonanta de Urgenta privind migratia politica a primarilor ar putea fi discutata joi in sedinta de Guvern

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta de Urgenta privind migratia politica a primarilor ar putea fi discutata joi in sedinta de Guvern

Guvernul ar putea discuta joi proiectul de Ordonanta de Urgenta privind migratia politica, document care a starnit critici aprinse din partea partidelor de Opozitie. Mentionam ca este a doua sedinta de Guvern din aceasta saptamana. Imediat dupa sedinta, premierul Victor Ponta va pleca in Turcia pentru a participa la ceremonia oficiala de instalare in functie a noului presedinte, Recep Tayyip Erdogan. continuă pe Hotnews

Dragnea si ordonanta privind migratia politica. ACL si Iohannis, acuzati de ipocrizie

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL.

Migratia politica a primarilor si cateva cuvinte uitate in nota de fundamentare: Ce se intampla cu edilii care nu-si parasesc partidele

Primarii, presedintii de consilii judetene si consilierii locali si judeteni care fusesera alesi din partea unor aliante electorale care s-au desfiintat intre timp ar putea ramane automat independenti, daca, intr-o perioada de 10 zile nu depun o declaratie de aparteneta politica, se arata in nota de fundamentare la proiectul de ordonanta de urgenta care va permite migratia politica a alesilor locali. Prevederea nu apare, insa, si in forma proiectului de ordonanta lansata in dezbatere publica de Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Dragnea acuza ACL de generarea unor blocaje in administratiile locale din tara

Recentele critici aduse de catre cei de la PNL si PDL, dar si de catre Klaus Iohannis privitoare la ordonanta privind migratia politica pe care vrea sa o promoveze Liviu Dragnea, nu au fost trecute cu vederea de catre vicepremier. El a criticat in termeni duri iesirile avute de catre Iohannis si ACL cu privire la aceasta tema.

Victor Ponta despre ordonanta care va permite migratia politica a alesilor locali: Nu am primit inca textul de lege. Legea e necesara pentru a debloca autoritatile locale, nu se mai pot asigura majoritati in teritoriu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, chestionat de jurnalisti pe tema oportunitatii ordonantei care le va permite alesilor locali sa isi decida apartenenta politica, ca nu a primit inca textul de lege, deoarece domnul Dragnea nu e in Bucuresti. Primul ministru spune insa ca ordonanta, extrem de contestata de adversarii politici ai PSD, este necesara deoarece va permite in primul rand sa deblocam autoritatile locale. Mi-a spus primarul general din Bucuresti ca nu mai poate lucra si nu se mai pot lua decizii de 3 luni in Consiliu. Candidatii USL au candidat in 2012 cu Ponta si Antonescu si acum s-au trezit cu Blaga si Iohannis. Daca poate un primar care a candidat din partea unui partid sa treaca la alt partid - domnul Iohannis - atunci ceilalti de ce sa nu poata?, a afirmat Victor Ponta.

SURSE: Joi, sedinta de guvern pentru adoptarea OUG privind migratia primarilor

Surse oficiale sustin ca guvernul se va reuni joi pentru a adopta ordonanta de urgenta privind migratia primarilor la alte partide politice fara a-si pierde mandatul. Potrivit acestora, ministerele mai au inca de facut unele observatii la ordonanta, aceasta nefiind discutata inca la nivelul Executivului.

Toti fermierii vor primi subventii. Cand va adopta Guvernul ordonanta de urgenta privind APIA

Toti fermierii vor primii si in acest an subventii, dupa ce Guvernul va adopta saptamana viitoare o ordonanta de urgenta privind functionarea APIA.

VIDEO Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE si a SUA in legatura cu ordonanta privind migratia primarilor

Alianta Crestin Liberala a sesizat ambasadele statelor UE la Bucuresti, precum si ambasada SUA, in legatura cu ordonanta Guvernului care ar permite migratia politica a primarilor, atentionand asupra pericolului fraudarii alegerilor prezidentiale de catre PSD. Consideram ca astfel Ponta si PSD pregatesc fraudarea alegerilor prezidentiale si pun in pericol imaginea externa a Romaniei ca stat democratic, in care sansele sunt egale intre competitori. Am subliniat faptul ca prin inregimentarea politica a alesilor locali ai opozitiei in PSD si satelitii sai se creeaza in mod deliberat premisele pentru fraudarea alegerilor prezidentiale din noiembrie, se arata intr-un comunicat semnat de liderii grupurilor parlamentare PNL si PDL, George Scutaru si Tinel Gheorghe.

Radu Banciu, despre OUG privind migratia primarilor: Este o chestiune primitiva (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca OUG privind migratia primarilor este o chestiune primitiva. Este o chestiune primitiva. E o escrocherie.

ACL va proiecta un film in fata Palatului Victoria in care vor fi prezentate efectele ordonantei privind migratia primarilor (FOTO)

Alianta Crestin Liberala ACL) va proiecta, joi, un film in fata Palatului Victoria in care va prezenta efectele ordonantei privind migratia primarilor de la un partid la altul, ce se asteapta sa fie adoptata.

Dragnea: Ordonanta privind apartenenta politica a alesilor locali ar putea fi aprobata pana la sfarsitul lui august

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, a declarat ieri, la Bistrita, ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica, ar putea fi adoptata pana la sfarsitul acestei luni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )