Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancul zilei: Cine poate converti cel mai bine un urs

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cine poate converti cel mai bine un urs

Un preot catolic, un pastor reformat si un rabin vor sa afle care e cel mai bun in meseria sa. Se duc in padure, isi aleg cate un urs si incearca sa-l converteasca. Ulterior, catolicul povesteste: - Am gasit un urs, i-am citit Catehismul si l-am stropit cu agheasma. Saptamana viitoare il astept la impartasanie. - Am gasit un urs si i-am tinut o predica. continuă pe Hotnews

Formula 1: El este cel mai bine platit pilot in acest sezon - 35 milioane euro

Spaniolul Fernando Alonso McLaren) este pilotul cel mai bine platit in acest sezon, cu 35 milioane euro. El ii devanseaza pe germanul Sebastian Vettel - 28 milioane si pe britanicul Lewis Hamilton Mercedes) -.

Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine

Daca ati facut o investitie semnificativa de bani si ore de gaming in Witcher 3, ar fi bine sa aveti in vedere acest anunt. in noua din zece cazuri, un nou patch la un joc vine fie cu functii noi, fie cu remedieri de probleme si imbunatatiri de performanta. Din pacate, nu acelasi lucru s-a [] Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui, mai bine va dati demisia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa isi dea demisia daca CSM nu ia masuri in cazul celor sapte violatori de la Vaslui. Daca CSM nu ia masuri, mai bine va dati demisia,.

Accident in Mehedinti: Noua persoane au ajuns la spital. Traficul a fost oprit mai bine de o ora

Noua persoane au ajuns miercuri la spitat, dupa un accident produs intre Orsova si Drobeta Turnu Severin. Doua masini s-au ciocnit iar politistii au oprit traficul pentru mai bine de o ora. Ramona Nistor, .

Vogue a decis! Caitlyn Jenner, printre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii!

Un lucru la care nu foarte multi se asteptau, Caitlyn Jenner a fost numita, de revista Vogue, una dintre cele mai bine imbracate vedete ale saptamanii! Iata cu ce tinuta i-a cucerit pe specialistii in fashion de la prestigioasa publicatie! .

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai.

Anca Pop, goala in cel mai provocator videoclip al anului in Romania! VIDEO varianta cenzurata!

Anca Pop lanseaza cel mai provocator videoclip al anului in Romania, primul live nude session din industria muzicala autohtona! Iata aici varianta cenzurata a clipului! .

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Andra si Inna sunt cel mai difuzate la radio si TV in prima jumatate a lui 2015! Vor castiga la Media Music Awards?

Andra si INNA sunt artistele cele mai difuzate la posturile de radio si televiziune din Romania, in prima jumatate a anului 2015! Oare vor castiga trofeele Media Music Awards? .

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )