Libnet.ro
UNICEF

00:07

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

Playtech Playtech,
YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine

Daca ati facut o investitie semnificativa de bani si ore de gaming in Witcher 3, ar fi bine sa aveti in vedere acest anunt. in noua din zece cazuri, un nou patch la un joc vine fie cu functii noi, fie cu remedieri de probleme si imbunatatiri de performanta. Din pacate, nu acelasi lucru s-a [] Cel mai nou update la Witcher 3 face mai mult rau decat bine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hora mare din Baragan. Cel mai important festival international de folclor incepe pe 6 august

Cea de-a XXIII-a editie a festivalului international de folclor Hora mare reuneste la Calarasi ansambluri din 6 tari, muzica, dansul si traditiile populare fiind la putere timp de patru zile. De pe 6 si pana pe 9 august, pe malul Borcei va avea loc una dintre cele mai importante manifestari cultural din Baragan.

XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android

Desi putea fi instalat si in trecut prin intermediul unor artificii, de acum inainteKodi XBMC este disponibil pe Google Play. Anul trecut, populara platforma software cross-platform pentru HTPC-uri si-a schimbat numele din XBMC in Kodi. Terminologia folosita este insa mai putin importanta, relevanteste ca nu mai trebuie sa depuneti vreun efort suplimentar pentru a folosi [] XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, nevoit sa aduca forta de munca din sud. Pentru cazare a inchiriat un hotel intreg

Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, isi aduce forta de munca tocmai din sud. Pana acum 200 de muncitori din judetele din sudul tarii au fost relocati la Bistrita pentru a ajuta compania nemteasca sa-si onoreze toate comenzile. Pentru cazarea celor 200 de muncitori, compania a inchiriat un hotel intreg.

Cel mai medaliat olimpic roman, Rares Buhai, va studia la MIT. Sistemul romanesc de invatamant incurajeaza performanta, dar este axat pe memorare

Rares Buhai 18 ani), cel mai medaliat elev roman, se pregateste sa studieze la una dintre cele mai bune universitati americane, care i-a acordat si o bursa de peste 50. 000 de dolari pe an. Tanarul se arata increzator si in sistemul romanesc de invatamant pentru ca sustine performanta, dar il critica pentru ca este bazat pe memorare.

Utile: Care este cel mai puternic antibiotic natural si la ce te ajuta; O femeie demonstreaza cat de simplu este sa renunti la mancare procesata; Cat de eficiente sunt tratamentele impotriva obezitatii?

Motivul pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii. Se cunoaste ca femeile traiesc mai mult decat barbatii in general, insa care este explicatia logica. Cinci metode sa te trezesti repede dimineata fara cafea. Trezirea de dimineata, pare pentru unii oameni, cea mai dificila sarcina a zilei. Cand alarma ceasului suna.

Formula 1: El este cel mai bine platit pilot in acest sezon - 35 milioane euro

Spaniolul Fernando Alonso McLaren) este pilotul cel mai bine platit in acest sezon, cu 35 milioane euro. El ii devanseaza pe germanul Sebastian Vettel - 28 milioane si pe britanicul Lewis Hamilton Mercedes) -.

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai.

Anca Pop, goala in cel mai provocator videoclip al anului in Romania! VIDEO varianta cenzurata!

Anca Pop lanseaza cel mai provocator videoclip al anului in Romania, primul live nude session din industria muzicala autohtona! Iata aici varianta cenzurata a clipului! .

Bancul zilei: Cine poate converti cel mai bine un urs

Un preot catolic, un pastor reformat si un rabin vor sa afle care e cel mai bun in meseria sa. Se duc in padure, isi aleg cate un urs si incearca sa-l converteasca. Ulterior, catolicul povesteste: - Am gasit un urs, i-am citit Catehismul si l-am stropit cu agheasma. Saptamana viitoare il astept la impartasanie. - Am gasit un urs si i-am tinut o predica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )