Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama si Petro Porosenko se vor intalni miercuri, in Polonia

B1 B1,
Barack Obama si Petro Porosenko se vor intalni miercuri, in Polonia

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se va intalni cu presedintele ales ucrainean, Petro Porosenko, miercuri, in cursul unei vizite oficiale in Polonia, a anuntat, vineri, Casa Alba, citata de. continuă pe B1

Barack Obama si Petro Porosenko se vor intalni, miercuri, in Polonia

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, se va intalni cu presedintele ales ucrainean, Petro Porosenko, miercuri, in cursul unei vizite oficiale in Polonia .

Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Intrevederea dintre Petro Porosenko, cel care a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina, si presedintele SUA, Barack Obama, este programata sa se desfasoare saptamana viitoare. intalnirea dintre cei .

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, asigurandu-l de sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita. Presedintele american i-a transmis ca beneficiaza de sustinerea totala a.

Barack Obama ii promite sustinere totala lui Petro Porosenko

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a asigurat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, intr-o convorbire telefonica de felicitare, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului .

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, promitandu-i sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului, anunta Casa.

Petro Porosenko anunta ca rebelii prorusi care au doborat un elicopter militar nu vor ramane nepedepsiti

Noul presedinte ales al Ucrainei, Petro Porosenko, a promis de curand ca autoritatile de la Kiev vor pedepsi banditii care au doborat joi un elicopter al armatei ucrainene, in regiunea Slaviansk, provocand moartea a 12 militari, informeaza BBC.

Petro Porosenko: Ucraina este in stare de razboi. Noul lider ales vrea sa discute cu Vladimir Putin

Noul presedinte ales al Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat recent, intr-un interviu pentru publicatia germana Bild, ca tara sa se afla in stare de razboi, iar operatiunile militare impotriva rebelilor prorusi vor continua. De asemenea, noul lider ucrainean a marturisit ca vrea sa poarte discutii cu Putin pentru depasirea crizei, relateaza AFP.

Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie, anunta echipa sa de campanie, citata de AFP.

Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko va fi investit in functia de presedinte al Ucrainei pe 7 iunie, anunta echipa sa de campanie, citata de AFP. Ceremonia de investitura va avea loc pe 7 iunie, a d.

Petro Porosenko vrea o alianta in domeniul apararii cu SUA si Europa

Presedintele ucrainean recent ales Petro Porosenko vrea sa inceapa imediat negocieri cu Statele Unite si Europa asupra unei aliante in domeniul apararii, pentru protejarea Ucrainei, afirma acesta intr-un interviu acordat cotidianului Bild .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )