Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Cluj a invitat in casa doua necunoscute. Dupa cateva minute a regretat amarnic si a fost nevoie sa cheme politistii

Antena3 Antena3,
Un barbat din Cluj a invitat in casa doua necunoscute. Dupa cateva minute a regretat amarnic si a fost nevoie sa cheme politistii

Un barbat de 44 de ani din Dej a invitat in casa doua tinere, una de 20 de ani, iar cealalta de 23 de ani. Cateva ore mai tarziu, omul era nevoit sa apeleze la politisti. Totul s-ar fi intamplat joi,. continuă pe Antena3

Patania unui barbat care a invitat in casa doua necunoscute. Ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere pana si pe politisti

Un barbat de 44 de ani a invitat in casa doua tinere, una de 20 de ani, iar cealalta de 23 de ani. Cateva ore mai tarziu, omul era nevoit sa apeleze la politisti.

Un clujean a invitat in casa doua tinere, una de 20 de ani, iar cealalta de 23 de ani. Cateva ore mai tarziu suna disperat la politie. Ce ii facusera fetele

Un barbat de 44 de ani a invitat in casa doua tinere, una de 20 de ani, iar cealalta de 23 de ani. Cateva ore mai tarziu, omul era nevoit sa apeleze la politisti. Totul s-ar fi intamplat joi, 21.

Barbat din Iasi, in coma cu botulism dupa ce a mancat o conserva de peste facuta in casa

Un barbat din Iasi este internat la Spitalul de Boli Infectioase, fiind diagnosticat cu botulism, dupa ce a mancat o conserva de peste preparata in casa. Acesta este in coma, internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva, transmite Mediafax.

O alta tragedie la urne! Un barbat din Cluj a facut stop cardiac in sectia de votare

Un barbat din Cluj, in varsta de 70 de ani, a fost transportat la Urgente de SMURD, dupa ce a suferit un stop cardiac intr-o sectie de votare.

Un barbat din Iasi este in coma dupa ce a mancat o conserva de peste: Am avut cazuri si de la zacusca, am avut cazuri si de la carnati!

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital si acum este in coma dupa ce a mancat o conserva de carne preparata in casa. Carnea de peste tinuta in conditii improprii a favorizat aparitia unei.

Caz socant in Vaslui! Un barbat si-a incendiat casa. Pompierii se lupta cu flacarile

Un barbat din localitatea vasluiana Dragomanesti, comuna Gherghesti, si-a incendiat, marti, locuinta.

Un barbat din Iasi a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat langa ea. Detalii cutremuratoare despre crima

Caz cutremurator in Iasi! Scene surprinse dintr-un film de groaza s-au petrecut la Iasi, unde o femeie a fost ucisa cu brutalitate chiar de catre iubitul sau. Cum s-a ajuns la acest lucru? Un barbat si-a ucis cu sange rece iubita inainte de culcare, dupa care acesta s-a asezat in pat, inapoi langa ea. Ucigasul .

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Primul registru national post-infarct, infiintat la Institutul Inimii din Cluj

Institutul Inimii Niculae Stancioiu din Cluj-Napoca va infiinta primul registru national post-infarct miocardic acut, pentru prevenirea insuficientei cardiace, cu fonduri norvegiene in valoare de 2,5 milioane de euro.

Risipiceanu Stefan, complicele lui Gheorghe Dinca, invitat la Antena 1, dupa viol. Ce a declarat atunci

Imagini incredibile cu violatorul Luizei Melencu au fost difuzate imediat dupa fapta teribila pe care a comis-o acesta alaturi de Dinca. Inculpatul a fost invitat la Acces Direct la scut timp dupa ce cazul Caracal a cuprins o tara intreaga. Risipiceanu Stefan, complicele lui Dinca, invitat la Acees Direct Complicele lui Dinca, anuntat astazi de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )