Libnet.ro
UNICEF

22:31

Barbat din Italia, recent intors din Romania, confirmat cu coronavirus, la Rimini

Antena3 Antena3,
Barbat din Italia, recent intors din Romania, confirmat cu coronavirus, la Rimini

Un barbat din Italia, recent intors din Romania, a ajuns la spital, iar medicii italieni au confirmat infectia cu coronavirus. Barbatul a fost transportat si izolat la un spital din Rimini. continuă pe Antena3

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Alerta de coronavirus la Constanta. Patru romani care s-au intors din Italia au ajuns de urgenta la spital

Patru romani intorsi recent din Italia au fost testati pentru coronavirus la Constanta.

Un italian infectat cu coronavirus ar fi vizitat Romania in weekend, potrivit presei din peninsula

Un italian de 72 de ani, intors recent din Romania, a fost diagnosticat, marti, 25 februarie 2020, cu coronavirus. Barbatul a fost internat in spital si este, potrivit medicilor, in afara oricarui pericol. Autoritatile romane spun ca nu au fost informate. MAE a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale pentru obtinerea unor informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului, anunta oficialii DSU.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

CORONAVIRUS. Circa 300 de suceveni de etnie roma s-au intors acasa din Italia, mintind ca vin din Germania. Primarul: N-am fost la ei, ce sunt nebun?

Alerta intr-o comunitate de romi din judetul Suceava. Aproximativ 300 de romani de etnie roma din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, s-au intors acasa din Italia, tara afectata grav de coronavirus, mintind.

La Cluj va ateriza primul zbor din Italia dupa eruptia focarului de Coronavirus din Lombardia

Pasagerii unei curse aeriene care va ateriza, duminica seara, pe Aeroportul International Avram Ian.

Marturie infioratoare a unei romance din Italia: Este un delir. Au incercuit orasul. Nimeni nu intra, nimeni nu iese

Panica s-a instalat in orasele din Italia, in urma epidemiei de coronavirus. Prinsi in valtoarea faptelor sunt si romanii, care au parasit tara pentru o viata mai buna.

Barbat plecat in Italia din Romania, confirmat cu coronavirus

Caz de coronavirus in cazul unei persoane care a plecat din Romania, in Italia, in regiunea Emilia-Romagna.

Un italian de 71 de ani, recent intors in peninsula din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus Barbatul fusese la vanatoare - UPDATE

Un barbat de 71 de ani, cu resedinta in orasul Cattolica regiunea Emilia Romagna), recent intors din Romania, a fost diagnosticat cu coronavirus. El se afla in acest moment internat la spitalul din Rimini, sectia de boli infectioase, dar starea sanatatii lui nu este grava. Ministerul roman de Externe a transmis ca a facut demersuri, in regim de urgenta, pe langa autoritatile locale pentru obtinerea de informatii suplimentare, inclusiv cetatenia pacientului si cu privire la eventuala sedere a acestuia pe teritoriul Romaniei. 18:53 Barbatul a avut contacte multiple, nu se stie de unde a contactat infectia.

LIVETEXT Teama de coronavirus in Romania. Masuri de precautie in mai multe orase, dupa intoarcerea unor romani din Italia

Mai multe orase din Romania incep sa ia masuri speciale de siguranta, dupa ce au existat semnale de persoane care s-au simtit rau dupa ce s-au intors din Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )