Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marturie infioratoare a unei romance din Italia: Este un delir. Au incercuit orasul. Nimeni nu intra, nimeni nu iese

Antena3 Antena3,
Marturie infioratoare a unei romance din Italia: Este un delir. Au incercuit orasul. Nimeni nu intra, nimeni nu iese

Panica s-a instalat in orasele din Italia, in urma epidemiei de coronavirus. Prinsi in valtoarea faptelor sunt si romanii, care au parasit tara pentru o viata mai buna. continuă pe Antena3

Se poate transmite coronavirusul prin pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Ce spun specialistii

Romanii din Italia trimit in tara mii de pachete lunar, iar una dintre intrebarile care incep sa fie puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus in Italia este daca virusul se poate transmite astfel. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat ca nu este niciun pericol, pentru ca virusul nu rezista in conditii de transport prelungit.

Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus. Cei mai multi bolnavi din UE

Romanii din aflati in Italia sunt in pericol de epidemie cu virusul Covid-19. Italia este aflata in carantina din cauza numarului mare de bolnavi, fiind prima tara din Uniunea Europeana cu cele mai multe cazuri. Cum sunt afectati romanii din Italia de carantina cauzata de coronavirus S-a instalat panica in Italia, acolo unde traiesc cea .

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Alerta in Romania! Mai multi copii romani s-au intors cu un autocar din Italia, dintr-o zona afectata de coronavirus

Autoritatile din Vama Bors sunt in alerta. Un autocar cu elevi si profesori insotitori de la Liceul de Arte Regina Maria din Alba Iulia, a revenit din Italia, din regiunea Veneto, una din zonele afectate de coronavirus, este dat in consemn la Vama Bors.

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Laurette, speriata de coronavirus! Tocmai ce s-a intors din Italia! Sper sa fiu bine

Laurette s-a intors din Italia, speriata de coronavirus. Vedeta a intampinat mai multe probleme pe aeroportul din Italia, dar si pe cel din Bucuresti. Momentul in care femeia s-a panicat, a fost atunci cand a.

Adelina Pestritu, prinsa in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia

Adelina Pestritu a zburat in weekend la Milano, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Saptamanei Modei. Astfel, s-a gasit prinsa fix in mijlocul epidemiei de Coronavirus din Italia.

VIDEO 139 de persoane au ajuns din Italia, pe Aeroportul din Craiova

139 de pasageri care au ajuns din Italia, luni noaptea, pe Aeroportul International Craiova, au fost asteptati de jandarmi, medici si zeci de politisti. Toate persoanele, inclusiv membrii echipajului, au trecut prin filtre de control, scrie Mediafax. 179 de persoane ar fi trebuit sa ajunga luni noaptea de la Bergamo la Craiova. 40 de calatori au renuntat la calatorie inainte de a pleca din Italia, potrivit reprezentantilor Aeroportului Craiova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )