Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un barbat a murit si cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier din judetul Mures (FOTO)

B1 B1,
Un barbat a murit si cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier din judetul Mures (FOTO)

Un barbat s-a stins din viata si alte cinci persoane au fost ranite sambata, in urma unui accident rutier, care a avut loc in localitatea muresana Nazna. Soferul unui microbuz care. continuă pe B1

Trafic ingreunat pe Valea Oltului duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier in care cinci persoane au fost ranite

Drumul national 7 este partial blocat, duminica dupa-amiaza, in judetul Valcea, intre localitatile Brezoi si Calimanesti, in urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 si in care cinci persoane au fost ranite, informeaza News. ro.

Accident intre un microbuz si un autoturism la Persani. Cinci persoane au fost ranite

Accidentul s-a produs in aceasta dupa-amiaza pe DN1 la Persani dupa ce un microbuz si un autoturism s-au ciocnit. Cinci persoane au fost ranite si transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Grav accident rutier in Mures: O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite

Un barbat a murit, iar alte cinci persoane primesc ingrijiri medicale, sambata, in urma unui accident rutier, produs in localitatea mureseana Nazna. Soferul unui microbuz de transport.

Tragedie intr-o localitate din Mures. O persoana a murit, alte cinci au fost ranite, intr-un accident rutier

Un barbat a murit si alte cinci persoane au primit ingrijiri medicale, sambata, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc in localiteatea Nazna, pe drumul judetean Targu Mures-Band, dupa ce soferul unei dube a lovit din spate o masina care a redus viteza, pentru a intra intr-o curte.

ACCIDENT GROAZNIC in urma cu putin timp. A MURIT pe loc

Un barbat a murit, iar alte cinci persoane primesc ingrijiri medicale, sambata, in urma unui accident rutier, produs in localitatea mureseana Nazna. Soferul unui microbuz de transport.

UPDATE Accident cu cinci autoturisme pe DN 2, la Sindrilita: Doua persoane au murit, una este ranita

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident care a avut loc pe DN 2, in localitatea Sindrilita, pe sensul de mers Bucuresti - Urziceni, traficul fiind ingreunat, informeaza News. ro.

Accident grav pe autostrada! Trei persoane au fost ranite, una fiind incarcerata

Trei persoane au fost ranite vineri in urma unui accident rutier pe A1, la km 56. Una dintre persoane este incarcerata. potrivit Biroul de Politie Autostrada A1. Politistii care au ajuns la fata.

Un barbat a murit strivit de un utilaj in timp ce asista la stingerea unui incendiu

Un barbat de 65 de ani a murit vineri, 1 septembrie, in timp ce era la locul producerii unui incendiu in comuna constanteana Topraisar.

Accident grav pe A1. Trei persoane au fost ranite. Una dintre ele este incarcerata

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident pe A1, la km 56, una dintre persoanele ranite fiind incarcerata, iar politistii de la fata locului fac cercetari pentru a stabili cauza.

Accident grav in Ialomita. Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autobuz s-a rasturnat

Un autobuz care circula pe ruta Bucuresti-Slobozia s-a rasturnat vineri dupa-amiaza intre localitatile ialomitene Munteni Buzau si Sarateni, iar sase persoane au fost ranite. Potrivit B.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )