Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mihai Ursu, despre 112-Politia in actiune, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Mihai Ursu, despre 112-Politia in actiune, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13, la Adevarul Live, invitat este Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112- Politia in actiune, emisiune care ne arata latura intunecata a criminalitatii. Detaliile din spatele camerelor le aflam de la Mihai Ursu, intr-o discutie moderata de Adriana Maris. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihai Ursu, despre emisiunea 112 - Politia in actiune, la Adevarul Live

Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112 - Politia in actiune, ce incepe luni de la 20. 30 la Prima TV, a vorbit despre adevarata fata a criminalitatii la Adevarul Live.

Adevarul Live: despre relatia dintre media, marketing si publicitate, cu Mihai Barsan, noul presedinte IAA

Invitat de la Adevarul Live de la ora 14. 30 este Mihai Barsan, vice-presedinte al departamentului de Marketing de la compania Ursus si noul presedinte IAA International Advertising Association), pozitie pe care o ocupa din noiembrie 2013.

Traian Basescu vorbeste luni, de la ora 11.00, la Adevarul Live, despre criza din Ucraina, amenintarea Jobbik, alegerile prezidentiale si gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 17 martie, incepand cu ora 11. 00, la emisiunea Adevarul Live.

Adevarul Live. Radu Magdin, despre comunicarea in politica romaneasca: Mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Virgil Iantu, la Adevarul Live: in televiziune lipsesc masura si bunul simt

Virgil Iantu a fost prezent in studioul Adevarul Live, unde a discutat despre emisiunea pe care o va readuce pe micile ecrane, Vrei sa fii milionar?.

Dan Badea, prezentatorul Stirilor Times New Roman, la Adevarul Live: E o abordare buna a realitatii triste pe care o traim

Dan Badea, prezentatorul Stirilor Times New Roman, dar si Micutzu si Laura Belecciu, prezentatorii matinalului Neam trezit, de la Prima TV, au vorbit la Adevarul Live despre noile emisiuni care incep pe 15, respectiv 17 martie.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Cocktailul nationalism - autonomie - revendicari violente = radacinile conflictuale europene

In cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11. 00, jurnalistul Cristian Unteanu discuta cu Ciprian Plaiasu, jurnalist Historia, despre radacinile conflictuale europene.

Adevarul Live: Cocktailul nationalism - autonomie - revendicari violente = radacinile conflictuale europene

In cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11. 00, jurnalistul Cristian Unteanu au discutat cu Ciprian Plaiasu, jurnalist Historia, despre radacinile conflictuale europene.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )