Libnet.ro
UNICEF

22:45

Basescu, despre sansele de investire a Guvernului Orban: O situatie extrem de fluida care poate avea orice deznodamant

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre sansele de investire a Guvernului Orban: O situatie extrem de fluida care poate avea orice deznodamant

Fostul presedinte Traian Basescu analizeaza scenariile inaintea sedintei de astazi a Parlamentului pentru investirea Guvernului PNL, el spunand ca Ludovic Orban are o misiune imposibila si ca este o situatie extrem de fluida, care poate avea orice deznodamant. continuă pe Hotnews

Reportaj. Ce nu s-a vazut la votul de investire a Guvernului Orban

Guvernul Orban a trecut testul din Parlament, insa nu fara emotii. Tradarile de ultim moment din PSD sprijinul venit de a Pro Romania, pe filiera Tudose-Constantin, au atarnat greu si a permis liberalilor sa revina la putere dupa 11 ani. Liberalii si-au vazut trecut noul Cabinet dupa o zi in care fiecare vot a contat.

Prima reactia a lui CTP, despre noul Executiv: Guvernul Orban, proaspat investit, e departe de a fi un guvern miracol

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis o prima reactie, legata de investirea noului Executiv, la carma caruia se afla premierul desemnat, Ludovic Orban. Parlamenul s-a reunit in aceasta luni, in sedinta extraordinara pentru votul de investire a Guvernului Orban. Odata cu numararea voturilor, s-a stabilit ca a existat un total de 240 de voturi, din .

Plenul Parlamentului se reuneste astazi pentru investirea Guvernului Orban

Plenul Parlamentului se reuneste, luni, pentru votul de investire a Guvernului Orban. Executivul pro.

Gabriela Firea, mesaj dupa investirea Guvernului Orban: Cine tradeaza va fi tradat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, transmite un mesaj cu ocazia investirii Guvernului Orban. Firea vorbeste despre tradare, folosind un citat din Marin Preda. ZiuaDecontului CineRadeLaUrma.

Ce spune un membru ALDE despre discursul lui Ludovic Orban din Parlament: Ne obliga sa fim vigilenti pe viitor

Parlamentarii ALDE vor vota luni investirea Guvernului Orban pentru a nu risca o perioada de instabilitate a tari, a anuntat deputatul Varujan Vosganian. ALDE va vota acest Guvern pentru a nu risca o.

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban. Ceremonia de d.

Barna: Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, a declarat liderul USR, Dan Barna, inaintea votului din Parlament pentru investirea Cabinetului PNL.

Serban Nicolae, apel catre pesedisti inaintea votului la investirea Guvernului Orban

Senatorul PSD Serban Nicolae face un apel catre colegii sai de partid sa nu voteze pentru investirea Guvernului Orban, spunand ca tradarea celor care ne-au incredintat reprezentarea lor si guvernarea tarii ramane cel mai abject stigmat pe fruntea oricui.

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD

Soarta Guvernului Orban atarna de voturile tradatorilor din Pro Romania si PSD. Surse din PNL spun ca cel putin opt parlamentari Pro Romania vor fi astazi in plen alaturi de cativa parlamentari PSD, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )