Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, si saluta candidatura lui Nicusor Dan

România Liberă România Liberă,
Basescu se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei, si saluta candidatura lui Nicusor Dan

Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat, joi, ca dupa ce PNL a decis sa il sprijine pe Nicuso. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: il voi sustine fara rezerve pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. PSD va pierde si sectoarele Bucurestiului daca opozitia va propune candidati unici si acolo (VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca PSD va pierde si Primaria Capitalei, si cele de sector in eventualitatea in care opozitia la actualele administratii propune candidati unici. Fostul presedinte a laudat.

PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sutina candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei, care crede ca aceasta decizie poate sa scoata.

Surse. PNL bate palma cu Nicusor Dan. Liberalii il vor sustine pe fondatorul USR in cursa pentru Primaria Capitalei

PNL il va sustine pe Nicusor Dar Dan in cursa pentru Primaria Capitalei, au precizat pentru Adevarul surse politice. Ludovic Orban va face o conferinta de presa de la pra 12. 00, eveniment la care cel mai probabil va fi discutata si aceasta tema.

Orban: il propun pe Nicusor Dan drept candidat din partea PNL pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca va propune conducerii largite a PNL ca partidul sa-l sustina pe Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Nu i-am solicitat lui Dan sa se inscrie in PNL, pentru a tine.

Nicusor Dan, reactie la sustinerea PNL pentru Primaria Capitalei: Un gest de mare responsabilitate politica

Alegeri locale 2020. Sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, scrie Nicusor Dan, intr-un mesaj postat pe Facebook, aratand ca decizia liberalilor este cu atat mai importanta cu cat in interiorul partidului sunt persoane foarte competente pentru aceasta pozitie.

Surse: Nicusor Dan are sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei. Acesta nu se va inscrie in partid

UPDATE: Ludovic Orban ar urma sa propuna, in Biroul Executiv al PNL, sustinerea de catre liberali a lui Nicusor Dan pentru Primaria Generala. Prin urmare, conducera extinsa a formatiunii urmeaza sa decida.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Nicue153;or Dan ar fi suse155;inut de PNL pentru Primaria Capitalei. Ce se antacentmpla an Aliane155;a USR-PLUS

UPDATE: Partidul Naapoundional Liberal susapoundine candidatura lui Nicua159;or Dan la funcapoundia de primar general al Capitalei, an alegerile din acest an. Anunapoundul a fost facut de prea159;edintele PNL, premierul interimar Ludovic Orban.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL la Primaria Capitalei

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan e aproape sa primeasca sustinerea PNL in cursa pentru Primaria Capitalei.

Traian Basescu renunta la Primaria Capitalei. Planul prin care vrea sa o invinga totusi pe Gabriela Firea

La putina vreme dupa ce Ludovic Orban a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Bucurestiului, Traian Basescu, europarlamentar PMP, a anuntat astazi ca se retrage din cursa. Fostul primar al Bucurestiului e optimist in ce priveste candidatura lui Nicusor Dan la primarie si spune ca mizeaza pe coalizarea tuturor partidelor de Dreapta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )