Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bautura care te scapa de stres. Tot mai multe persoane au inceput sa o consume

Antena3 Antena3,
Bautura care te scapa de stres. Tot mai multe persoane au inceput sa o consume

Populatiile din Pacificul de Sud o consuma de milenii. in prezent, Kava a devenit tot mai populara in randul tinerilor din New York, stresati, dispusi uneori sa renunte la alcool pentru aceasta bautura cu ef. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG laptopuri. Oferte trasnet la mai multe modele de top

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Politia a dat LOVITURA: Zeci de PERCHEZITII, efectuate in mai multe judete si in CAPITALA! Tone de produse au fost confiscate

Peste opt tone de produse contrafacute au fost confiscate in urma a 30 de perchezitii efectuate miercuri si joi in mai multe judete. Prejudiciul vizat in acest caz se ridica la aproape de 1.

Controversa la Oscar 2018: regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, acuzat de plagiat dupa lucrarea unui laureat Pulitzer

O prima controversa umbreste gala premiilor Oscar 2018, dupa ce Guillermo del Toro, regizorul filmului cu cele mai multe nominalizari, The Shape of Water, este acuzat ca a plagiat scenariul dupa o opera semnata de un castigator al prestigiosului premiu Pulitzer.

Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Mai multe judete se afla, marti dimineata, sub Cod galben de ceata si vant puternic, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Mai multe masini, sparte pe o strada din Capitala

Mai multe masini au fost sparte pe strada Baicului din Capitala, cinci dintre proprietarii pagubiti depunand, luni, reclamatii la Politie.

Bucurestiul, pe locul trei in clasamentul al celor mai multe postari anti-semite pe retelele sociale

Municipiul Bucuresti ocupa locul trei intr-un clasament al oraselor cu cele mai multe postari anti-semite pe Facebook si Twitter, potrivit unor declaratii facute de ministrul israelian pentru Diaspora,.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete pana la ora 12.

Reduceri eMAG espressoare. Ofertele care iti fac diminetile mai frumoase

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai avantajoase oferte si reduceri eMAG espressoare, in aceasta perioada.

Romania, in topul tarilor care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050

Organizatia Natiunilor Unite a precizat care sunt tarile care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050. Populatia Romaniei se va reduce drastic cu 5 milioane de locuitori. Pana in anul 2050, tara va avea 14,3 milioane de locuitori, comparativ cu 19,6 milioane in 2017, scrie publicatia rusa Isvestia, citata de Rador.

Perchezitii la mai multe firme si persoane suspectate de spalare de bani. Prejudiciul este de 1,5 milioane de euro

Politistii din Brasov si din alte judete au descins la sediul mai moltor firme, dar si la domiciliul administratorilor suspectati ca au transferat sume mari de bani in anumite firme cu scopul de a-i scoate din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )