Libnet.ro
UNICEF

21:00

Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Adevărul Adevărul,
Top cele mai frumoase 10 hoteluri din lume. Pe primul loc se afla un hotel din India

Este anotimpul vacantelor si, daca va permite bugetul, puteti opta pentru unul din cele mai frumoase si exclusiviste hoteluri din lume. Potrivit tripadvisor. com, pe locul I se afa un palat din India. O singura noapte de cazare poate ajunge si la 1. 000 de euro. Topul este realizat de site-ul Tripadvisor. com. continuă pe Adevărul

Cele mai bune 10 universitati din lume in care sa studiezi informatica

Domeniul IT este la mare cautare. Multi absolventi se orienteaza catre universitati cu profil informatic si viseaza sa lucreze in cadrul unor companii precum Apple, Google sau Facebook. Businessinsider a prezentat un clasament al celor mai bune scoli.

Cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete

Moda inelelor de logodna s-a schimbat de-a lungul secolelor. Daca femeile din Imperiul Roman purtau inele de aur in public si altele de fier in intimitatea caminului, din 1947 incoace a aparut moda ca inelele de logodna sa aiba un diamant. Iata cele mai frumoase inele de logodna primite de vedete de-a lungul timpului.

A fost arestat patronul celui mai accesat site PIRAT din lume. Ar putea fi judecat in SUA

Autoritatile din Statele Unite au anuntat arestarea in Polonia si inculparea in Statele Unite pentru incalcarea drepturilor de autor a ucraineanului Artem Vaulin, acuzat ca se afla in fruntea celui mai accesat site pirat din lume.

Cele mai frumoase atractii ale insulei Corfu

Insula greceasca Corfu, splendid amplasata in inima Marii Ionice, este una dintre cele mai inspirate destinatii de vacanta pentru grupuri de tineri aventurosi, familii cu copii sau romantici incurabili,.

Care sunt cele mai profitabile mall-uri din Romania

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Acestea sunt cele mai de succes malluri din tara

Primele trei pozitii din ierarhia mallurilor cu cele mai mari afaceri in 2015 sunt neschimbate fata de anul anterior. Zona Comerciala Baneasa este urmata in clasament de AFI Palace Cotroceni, care a.

Cele mai accesibile destinatii de vacanta din Europa. Unde pot gasi turistii bere ieftina si trei feluri de mancare la pret redus FOTO

Agentia Post Office Travel Money a realizat un raport al celor mai accesibile destinatii turistice din Europa, perfecte pentru petrecerea vacantei cu familia.

Aici invata cei mai buni elevi: top 10 licee din Romania

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a, iar in topul liceelor, dupa cele mai mari medii, se numara Sfantul Sava si.

FOTO. Cele mai vandute modele auto in 2016. Ce masini romanesti sunt in top

In ciuda scandalului emisiilor de noxe, masinile grupului Volkswagen continua sa fie cele mai bine vandute din Europa, in primele luni ale anului 2016.

incepe competitia cu cele mai tari amicale din lume. Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Bayern, Inter, Juventus si alte nume mari la start

Cele mai puternice echipe de fotbal din lume vor juca partide de pregatire sub palaria competitiei intitulate International Champions Cup.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2607 seconds )