Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bilant horror in Romania. 8 octombrie e cea mai neagra zi: am depasit pragul de 3.000 de cazuri

Playtech Playtech,
Bilant horror in Romania. 8 octombrie e cea mai neagra zi: am depasit pragul de 3.000 de cazuri

E un nou bilant horror in Romania, in ce priveste cazurile de coronavirus. Daca ieri, 7 octombrie, am avut 2. 958 de noi cazuri de COVID-19, iata ca astazi s-a depasit pragul de 3000 de cazuri. Bilant horror in Romania, 8 octombrie Pana astazi, 8 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 145. 700 de cazuri de . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00 in cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri o conferinta de presa de la ora 18. 00 la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine in contextul in care Romania inregistreaza azi cea mai neagra zi a bilantului de COVID-19 - aproape 3. 000 de cazuri in 24 de ore.

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

Klaus Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, joi, in mesajul transmis cu ocazia deschiderii Bucharest Forum 2020, ca pentru Romania pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989.

Iohannis: Pentru Romania, pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca pandemia de COVID-19 reprezinta pentru Romania cea mai dramatica perioada de dupa 1989, punctand ca tara noastra va continua sa se adapteze pentru implementarea masurilor necesare de crestere a capacitatii de.

KLAUS IOHANNIS: Romania a cunoscut in ultima saptamana cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca Romania a avut, in ultima saptamana, cea mai mare crestere a numarului de cazuri de la debutul pandemiei COVID-19, cifrele fiind extrem de ingrijoratoare.

KLAUS IOHANNIS: Pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca pandemia de COVID-19 reprezinta cea mai dramatica perioada de dupa 1989 pentru Romania. Seful statului a adaugat ca totusi tara noastra a reusit sa obtina de curand statutul de piata de capital emergenta, iar masurile economice cuprinse in Planul de relansare vor pune bazele noului model de dezvoltare, unul al investitiilor, al responsabilitatii si al sustenabilitatii.

Aluat fraged de placinta, cea mai simpla reteta pentru un desert delicios! VIDEO

Una dintre deserturile preferate toamna este placinta cu mere, iar bucatarii spun ca succesul unei tarte consta in reusita aluatului fraged. Aceasta este cea mai simpla reteta pentru o placinta delicioasa. Cea mai simpla reteta pentru aluat fraged de placinta Desi pare un lucru simplu, prepararea aluatului fraged de placinta poate deveni cu adevarat ceva .

Cea mai mare frica pe care o au toti romanii! S-a aflat acum: 59% din ei se tem de asta

Mai bine de jumatate dintre romani se tem de un anumit lucru. Care este cea mai mare frica a noastra si de ce o impartasim cu totii? Frica, rol important in siguranta si integritatea noastri Frica e una dintre cele mai mari emotii, alaturi de furie si iubire. Aceasta apare ca raspuns in cazul unei .

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

ANAF a declansat operatiunea Mercur, cea mai ampla verificare a comertului online nefiscalizat

Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Directia Generala Antifrauda Fiscala, a declansat operatiunea Mercur. Este cea mai ampla actiune de verificare a veniturilor nedeclarate obtinute din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )