Libnet.ro
UNICEF

10:30

Black Friday si in asigurari!.

România Liberă România Liberă,
Black Friday si in asigurari!.

Romanii au cumparat preponderent televizoare, telefoane, laptopuri, tablete si haine in aceasta campanie de Black Friday. Acum sunt invitati sa se si asigure! AstraOnline. ro, site-ul oficial de vanzari al Astra Asigurari, cea mai mare companie de profil din Romania, si-a anuntat campania de reduceri pentru Black Friday. Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clientii vor putea achizitiona politele de asigurare cu o reducere de 10%. Reprezentantii site-ului spun . continuă pe România Liberă

Black Friday: Bilete pentru autocarele Euroline, la reducere.

Black Friday ajunge la compania Eurolines in zilele de 29,30 noiembrie si 1 decembrie 2013. Promotia se refera la biletele de autocar, care pot fi achizitionate online sau in agentiile firmei. Sunt puse la bataie bilete catre Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam, Bordeaux si spre oricare din destinatiile prin care Eurolines leaga Romania de Europa cu numai 50 de euro/persoana bilet dus sau 100 euro/persoana bilet dus-intors. Citeste si: Ce excursii au cumparat romanii de Black .

Black Friday 2013: eMAG a vandut de 23 de milioane de euro.

Magazinul online eMAG a vandut cu ocazia Black Friday 250. 000 de produse 523;n valoare totala de 23 milioane de euro. Numarul mare de produse din oferta speciala de Black Friday si reducerile in valoare totala de 10 milioane de euro au sustinut dublarea comenzilor fata de anul trecut, a explicat Iulian Stanciu, Director General eMAG. 000 de tablete intr-o singura zi In total, clientii eMAG au cumparat, de Black Friday, 40. 000 de tablete, 30. 000 de telefoane, 10. 000 de televizoare, 12.

Ce nereguli au semnalat romanii catre ANPC de Black Friday

Zeci de reclamatii legate de Black Friday au fost facute, in intreaga tara, la Protectia Consumatorului, majoritatea acestora vizand neonorarea comenzii facute online, aplicarea incorecta a reducerilor si stocurile insuficiente de produse, au declarat.

BLACK FRIDAY 2013, reducerile continua. Ce magazine participa pentru PRIMA oara la aceasta campanie

Chiar daca romanii au furat startul si au organizat Black Friday saptamana trecuta, cu o vineri mai devreme, sunt si companii care urmeaza trendul americanilor si au pastrat pentru acest sfarsit de.

Vine, vine, vine Black Friday, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca e Black Friday de aia! Sunteti la fel de confuzi ca si mine? Ei bine e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 Doi! Anul acesta fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau mai bine zis pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea. La altii se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Black Friday 2013. Okazii.ro, reduceri de pana la 80%, 130.000 de produse.

Black Friday Okazii. ro va incepe pe 29 noiembrie, la ora 00:00. Vor fi reduceri de pana la 80%, la peste 130. 000 de produse. Produsele pot fi comandate atat online, cat si telefonic. Pagina dedicata de Okazii. ro pentru Black Friday. Potrivit unui comunicat al companiei, la pregatirea acestui eveniment au lucrat peste 1100 de persoane programatori, oameni de business, marketing, relatii clienti, infrastructura, securitate, vanzari directe, manageri de categorii si creatie. Cifra e .

Black Friday, a doua etapa, isi numara magazinele: Oktal are o noua campanie

Magazinul Oktal a anuntat ca va organiza o a doua campanie de tip Black Friday in acest an, pe 29 noiembrie 2013. Aceasta este, pana la urma, ziua oficiala a Black Friday la nivel international.

Cum a fost Black Friday pentru moda? Un eveniment de succes de care femeile au profitat cel mai mult

Fashion Days a participat la Black Friday 2013 si isi prezinta acum cifrele. Daca in 2011, Black Friday era de interes doar pentru electrocanisce si IT, parcursul Fashion Days demonstreaza ca si segmentul fashion are potential.

Vodafone organizeaza Black Friday de joi: 1 GB de trafic gratuit pentru orice contract facut de joi pana duminica

Black Friday continua anul acesta si weekendul acesta, iar Vodafone este printre participanti. De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, Black Friday vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi reduse.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )