Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bloomberg: Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

B1 B1,
Bloomberg: Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile. continuă pe B1

Cea mai mare banca din nordul Europei taie 6.000 de posturi

Nordea Bank AB, cea mai mare banca din nordul Europei, a decis sa elimine cel putin 6. 000 de posturi in conditiile in care depune eforturi ca sa ramana competitiva.

ORA DE IARNA 2017. Dam ceasurile inapoi! 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, la 04. 00, care va deveni 03. 00, iar 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din acest an.

Michael Bloomberg: Brexit-ul este cea mai proasta decizie a unei tari, dupa alegerea lui Trump ca presedinte

Michael Bloomberg, miliardarul american si fostul primar al New York-ului, a catalogat Brexit-ul drept cea mai proasta decizie a unei tari din istorie, dupa alegerea lui Donald Trump pentru functia de presedinte al Statelor Unite.

Ora de iarna 2017. Dam ceasurile inapoi: 29 octombrie, cea mai lunga zi din an, cum ne bulverseaza aceasta schimbare

Ora de iarna 2017. Trecerea la ora de iarna se va face anul acesta in ultimul week-end din octombrie, mai exact in noaptea dintre 28 si 29 octombrie. Astfel, ora 04. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 03. Duminica, 29 octombrie 2017, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

ORA DE IARNA 2017. Mare atentie! Cea mai lunga zi din an aduce ceva periculos

Cand se trece la ora de iarna 2017? Ora de iarna se aplica, in fiecare an, in ultima noapte de sambata spre duminica din luna octombrie.

Romania trece duminica la ora de iarna, 29 octombrie va fi cea mai lunga zi din an

Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4. 00 devenind ora 3. 00, ceea ce va face ca ziua de 29 octombrie sa fie cea mai lunga din acest an. In noaptea de sambata spre duminica, Romania revine de la ora de vara, care se aplica din ultima duminica a lunii martie, la ora Europei de Est sau Timpul Legal Roman. Astfel, incepand de duminica, Romania va avea doua ore avans fata de timpul universal coordonat UTC), noteaza News. ro.

Romania, pe cea mai periculoasa harta a Europei. Care sunt tarile cu probleme teritoriale

Cotidianul britanic The Guardian a realizat o harta cu tarile care au probleme legate de suveranitate si integritatea teritoriala. Pe aceasta harta apar si judetele Harghita si Covasna. Jurnalistii.

Mina Petrila, cea mai veche din Valea Jiului, a fost inchisa

Mina Petrila, cea mai veche mina din Valea Jiului si cea mai adanca din Europa, a fost inchisa. Desi a fost un proces lung, de doi ani, minei Petrila i-a venit, in cele din urma,.

Joi, 26 octombrie, cea mai fericita zi a anului 2017

Din punct de vedere astrologic, ziua de maine este considerata cea mai fericita zi din 2017. Pentru ca Soarele va face conjunctie cu Jupiter in Scorpion, la gradul 03). Pozita Soarelui arata zodia.

Alin Burileanu, kinetoterapeut: Durerea de spate poate avea peste 200 de cauze, dar cea mai importanta este postura

Kinetoterapeutul Alin Burileanu spune ca problema cea mai mare a secolului nostru este lipsa miscarii. Aceasta carenta, asociata cu pozitiile vicioase la calculator, laptop, telefon mobil, tableta, ii transforma atat pe copii, cat si pe adulti, in pacienti siguri pentru recuperarea medicala in cabinetele de kinetoterapie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )