Libnet.ro
UNICEF

09:15

O boala greu de depistat face victime pe soselele din Romania

Antena3 Antena3,
O boala greu de depistat face victime pe soselele din Romania

O afectiune oftalmologica greu de depistat face victime pe sosele. Potrivit managerului Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, Monica Pop, ambliopia, adica vederea slaba a unuia dintre ochi,. continuă pe Antena3

Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

Cand esti persoana publica, fiecare cuta sau rotunjime si fiecare gram de grasime in plus este intens comentat. De aceea, vedetele noastre acorda o mare graija felului cum arata si isi gasesc mereu timp pentru a face sport.

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Modelul clasic al business-ului de stat face victime pe bursa, la Electrica

Electrica era considerata una dintre perlele companiilor lis-tate, un soi de Transgaz sau Romgaz ca potential din perspectiva micului investitor. Visuri de marire, asteptari de profituri in crestere pe masura startului bun al emitentului, avand in vedere ca banii din listarea celor 51% din actiuni ramaneau in companie pentru dezvoltare. Or, nu prea vazusem asa ceva la BVB, privatizarile umflau pana acum doar executia bugetului de stat. De aici marile planuri, culminand cu o iminenta achizitie regionala dupa modelul altor companii detinute de statele din jur puse pe achizitii in Romania. Pana la urma, promitatoarele investitii regionale ale Electrica s-au limitat la. achizitia participatiilor Fondului Proprietatea la propriile sucursale pe bani foarte buni, cum nu prea obtinuse FP-ul in cazul exiturilor prin oferte la bursa de pana atunci va mai amintiti cat ajunsese cotatia Romgaz dupa iesirea recenta FP? in jur de 20 de lei. ), plus ceva investitii in aceleasi sucursale de distributie.

E ADERVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

Andra a publicat un mesaj emotionant pentru fanii romani din Londra, unde artista a sustinut un concert unic. Jos palaria, romani din Londra! Viata nu e usoara departe de casa, dar voi mi-ati aratat ca.

E ADEVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

Andra a publicat un mesaj emotionant pentru fanii romani din Londra, unde artista a sustinut un concert unic. Jos palaria, romani din Londra! Viata nu e usoara departe de casa, dar voi mi-ati aratat ca.

Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Jurnalistii unora dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa au ramas impresionati de Delta Dunarii. Un grup de jurnalisti de la prestigioase publicatii si televiziuni din Europa a venit in Romania.

IKEA incepe angajarile pentru magazinul din Pallady, al doilea din Romania

Retailerul suedez IKEA demareaza marti, 5 iunie, angajarile pentru magazinul din Pallady al doilea din Romania), care se va deschide la finalul verii. 350 de locuri de munca sunt disponibile, iar salariul de pornire este de 2. 615 lei, brut. Cas.

Airbus, pe picior de plecare din Romania. Care este motivul indoielii companiei

Airbus Helicopters ia in calcul incetarea activitatilor de productie in Romania daca nu primeste o oferta clara pentru intensificarea productiei in uzina de la Ghimbav din partea Guvernului. Oficialii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )