Libnet.ro
UNICEF

12:00

E ADERVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

B1 B1,
E ADERVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

Andra a publicat un mesaj emotionant pentru fanii romani din Londra, unde artista a sustinut un concert unic. Jos palaria, romani din Londra! Viata nu e usoara departe de casa, dar voi mi-ati aratat ca. continuă pe B1

E ADEVARAT! Andra a FUGIT din ROMANIA! Avem IMAGINILE! Mesajul de ADIO catre FANI: Viata nu e usoara... (FOTO)

Andra a publicat un mesaj emotionant pentru fanii romani din Londra, unde artista a sustinut un concert unic. Jos palaria, romani din Londra! Viata nu e usoara departe de casa, dar voi mi-ati aratat ca.

Ele sunt vedetele din Romania dependente de sport

Cand esti persoana publica, fiecare cuta sau rotunjime si fiecare gram de grasime in plus este intens comentat. De aceea, vedetele noastre acorda o mare graija felului cum arata si isi gasesc mereu timp pentru a face sport.

Bomba mondena a explodat: Andreea Esca, iubita uneia dintre cele mai cunoscute vedete din Romania!

Toata lumea o cunoaste pe Andreea Esca, insa putini sunt cei care stiu ca celebra prezentatoare tv a avut o relatie din fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei .

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este .

Imagini uluitoare pe o sosea din Romania. Cum era sa provoace o tragedie un bolid de cateva zeci de mii de euro - VIDEO

Soferul unui bolid de cateva zeci de mii de euro a fost la un pas sa provoace un accident teribil. Imaginile postate pe internet de un utilizator TraficTube iti taie rasuflarea: sursa: TraficTube/ .

Taramul dintre ape. Locul din Romania care a impresionat jurnalistii straini

Jurnalistii unora dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa au ramas impresionati de Delta Dunarii. Un grup de jurnalisti de la prestigioase publicatii si televiziuni din Europa a venit in Romania.

IKEA incepe angajarile pentru magazinul din Pallady, al doilea din Romania

Retailerul suedez IKEA demareaza marti, 5 iunie, angajarile pentru magazinul din Pallady al doilea din Romania), care se va deschide la finalul verii. 350 de locuri de munca sunt disponibile, iar salariul de pornire este de 2. 615 lei, brut. Cas.

Airbus, pe picior de plecare din Romania. Care este motivul indoielii companiei

Airbus Helicopters ia in calcul incetarea activitatilor de productie in Romania daca nu primeste o oferta clara pentru intensificarea productiei in uzina de la Ghimbav din partea Guvernului. Oficialii.

ZIUA COPILULUI. Lectia minunata primita de peste o suta de copii din Romania de 1 Iunie

ZIUA COPILULUI Cosia, un obicei bulgaresc reluat in anul 2013 in comuna Cerna, dupa 73 de ani de pauza, a adunat vineri, la poalele Muntilor Macinului, peste o suta de copii din judetul Tulcea si cele.

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )