Libnet.ro
UNICEF

15:30

Boc anunta cel mai negru scenariu pentru PDL: Sa lase orgoliile de-o parte

Antena3 Antena3,
Boc anunta cel mai negru scenariu pentru PDL: Sa lase orgoliile de-o parte

Fostul premier Emil Boc sustine ca unificarea dreptei este o prioritate politica pentru partidele de dreapta, avertizand ca daca dreapta nu se trezeste la timp si nu realizeaza aceasta unificare in turul doi. continuă pe Antena3

John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Cel mai mare pericol pentru Statele Unite sunt problemele interne, a declarat, ieri, secretarul de Stat american John Kerry, care a pledat pentru faptul ca blocarea activitatii institutiilor federale sa nu se mai repete vreodata.

Forbes: Gruia Stoica, premiu pentru cel mai dinamic om de afaceri

Presedintele Grampet Group, Gruia Stoica, a primit din partea Forbes premiul Cel mai dinamic om de afaceri, dupa ce compania pe care o conduce, Grampet Group, a participat la nu mai putin de patru privatizari.

Workshop bebelu.ro: Alaptarea cel mai pretios dar al vietii.

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu. ro Alaptarea cel mai pretios dar al vietii, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii. Vezi in clipul video mesajul de inceput al Tatianei Tuta, redactor Bebelu. ro. Vezi cele patru prezentari: Prezentare VIDEO: Dr. Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia Prezentare VIDEO: Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino .

Telefonica vrea sa vanda divizia din Cehia catre PPF, fond detinut de cel mai bogat ceh

Grupul spaniol Telefonica SA se apropie de un acord privind vanzarea diviziei din Cehia, cel mai mare operator din statul central-european, catre fondul PPF Group, controlat de miliardarul Petr Kellner, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate.

Tom Hanks a fost numit cel mai simpatic barbat de la Hollywood

Tom Hanks este recunoscut pentru firea lui amabila, fiind ales cea mai de incredere persoana din America. Acum, actorul si-a mai castigat o titulatura care ii contureaza adevarata personalitate, aceea de cel mai simpatic barbat de la Hollywood, scrie Huffington Post.

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit in orasul sau natal (FOTO)

Cel mai inalt barbat din lume s-a casatorit duminica, in orasul sau natal, Mardin, din sud-estul Turciei, informeaza The Mirror. Sultan Kosen 31 de ani), care are o inaltime de 2,51 metri, s-a casatorit.

Operatorii de cablu sunt cel mai profitabili jucatori din industria de media si divertisment

Segmentul operatorilor de cablu este cel mai profitabil din industria de media si divertisment, cu o marja a profitului de 41%, potrivit raportului Spotlight on Profitable Growth: Media and Entertainment, realizat de compania de consultanta.

Americanul Bernard Hopkins ramane CEL MAI VARSTNIC PUGILIST CU UN TITLU MONDIAL

Americanul Bernard Hopkins continua sa ramana cel mai in varsta pugilist care detine un titlu mondial major, dupa ce si-a pastrat titlul IBF la categoria semigrea in urma meciului cu germanul Karo Murat,.

George Clooney, Tom Hanks, Ryan Gosling sau Brad Pitt cine este cel mai simpatic actor de la Hollywood?

Cine este cel mai simpatic star de la Hollywood? Ei bine, Tom Hanks a reusit sa ii detroneze la acest capitol pe colegii sai de breasla, Will Smith, Ryan Gosling si George Clooney!.

Forbes 500 miliardari: Ioan Niculae ramane cel mai bogat roman

Revista Forbes il declara si anul acesta pe omul de afaceri Ioan Niculae cel mai bogat roman, cu o avere de 1,1 miliarde de euro. Niculae conduce ultima editie Forbes 500 de miliardari, clasament realizat de Forbes Romania, in care proprietarul Interagro este urmat de Dan Grigore Adamescu, cu o avere estimata la 950 milioane de euro, Frank Timis si Ion Tiriac cu cate 850 milioane de euro), potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )