Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogatii lumii se intalnesc astazi la cel mai mare targ de arta, cu lucrari asigurate la peste 3 miliarde de euro

Adevărul Adevărul,
Bogatii lumii se intalnesc astazi la cel mai mare targ de arta, cu lucrari asigurate la peste 3 miliarde de euro

Cel mai mare targ de arta din lume, Art Basel, isi deschide astazi portile, iar aceasta a 46-a editie aduce in linistitul oras de pe Rin un impresionant numar de expozanti: nu mai putin de 284 de galerii din 33 de tari vor prezenta peste 4. 000 de artisti. continuă pe Adevărul

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

STUDIU Romania, tara europeana cu cel mai mare numar de angajati nevoiti sa fie prezenti la birou

Romania este tara europeana cu cel mai mare numar de angajati nevoiti sa fie prezenti la birou pentru a-si indeplini sarcinile de lucru 81%), la polul opus aflandu-se Norvegia, unde 51% dintre angajatii IMM-urilor trebuie sa fie efectiv la munca, potrivit unui studiu Ipsos Mori pentru Microsoft.

Criza de medici. Cel mai mare spital din Baragan ar putea fi declasificat, de la 1 august cand ramane fara anestezist

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan ar putea fi declasificat de la 1 august, odata cu pensionarea singurului medic anestezist. Astfel, unitatea medicala risca sa piarda o parte din angajati, conducerea fiind obligata sa recurga la concedieri, dar si bani de la buget.

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Zece lucruri mai putin cunoscute despre Cetatea Alba Iulia, cel mai mare bastion din sud-estul Europei: unde a fost ingropat inginerul care a proiectat-o

Cetatea bastionara din Alba Iulia a devenit in ultimii ani cel mai importat punct de atractie al orasului si unul dintre cele mai cunoscute din Romania. Constructia unei asemenea fortificatii a necesitat eforturi uriase, atat din punct de vedere uman cat si financiar. in 5 noiembrie 2015 se implinesc exact 300 de ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Cetatii.

Groapa de gunoi ilegala, posibil cea mai mare din Europa, descoperita in sudul Italiei

Autoritatile italiene au descoperit o groapa de gunoi neautorizata, care ar putea fi cea mai mare din Europa, la nord de orasul Napoli, informeaza site-ul postului Euronews. Substante chimice, ma.

Depozitarul a procesat cea mai mare valoare inregistrata pana acum pentru distribuirea dividendelor

Depozitarul Central informeaza ca, in data platii dividendelor pentru emitentul OMV Petrom SA, 12 iunie 2015, a fost procesata cea mai mare valoare inregistrata pana in prezent pentru distribuirea dividendelor, respectiv 626. 112,82 lei.

Xonia lanseaza cel mai sexy clip al verii! VIDEO

Xonia lanseaza videoclipul celui mai nou single al ei, Slow. Se anunta a fi cel mai sexy clip al verii, iar asta deoarece artista apare in ipostaze de-a dreptul incendiare! .

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )