Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bogdan Aurescu, despre criza refugiatilor: Vom elebora un plan pe care il vom prezenta in CSAT

România Liberă România Liberă,
Bogdan Aurescu, despre criza refugiatilor: Vom elebora un plan pe care il vom prezenta in CSAT

Bogdan Aurescu, ministru de Externe, s-a intalnit, miecuri, cu cei din conducerea Camerei Deputatilor pentru a-i informa despre situatia refugiatilor. continuă pe România Liberă

Bogdan Aurescu, despre declaratia fostului ambasador al Belgiei: Interviul a fost acordat dupa ce acesta si-a incheiat mandatul la Bucuresti. Nu afecteaza relatia diplomatica a Romaniei cu Belgia (VIDEO)

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit miercuri despre declaratia ambasadorului Belgiei in Romania si Republica Moldova, Philippe Beke, care a spus ca in Parlamentul Romaniei sa se faca politica, nu.

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla.

Liviu Dragnea, despre criza refugiatilor: Este important ca noi sa nu ne pierdem umanitatea, protejand in acelasi timp Romania

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe pagina personala de Facebook, ca n problema refugiatilor se impune o corectie majora a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european. De.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Victor Ponta a discutat cu premierul Bulgariei despre criza refugiatilor

Cei doi premieri au vorbit si despre importanta unei decizii pozitive privind obtinerea de catre Romania si Bulgaria a primei faze a aderarii la spatiul Schengen, pentru granitele aeriene.

Victor Ponta, despre criza refugiatilor: Pozitia Romaniei este de solidaritate si sprijin

Ponta a mai afirmat ca Romania poate primi 1786 de refugiati, iar in acest moment sunt ocupate deja 200 de locuri.

Ce m-au invatat ultimele 12 inundatii prin care am trecut despre criza refugiatilor

Cand ti se sparge conducta de apa calda de sub chiuveta de la baie, cum procedezi? Ca unul care a trecut prin vreo 12 inundatii in ultimii 10 ani, pot spune ca pasii sunt:.

Viktor Orban, despre criza refugiatilor: Ungaria are cateva sute de mii de romi si nu cere distribuirea acestora in intreaga Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, luni, ca ii respecta pe musulmanii din tara sa, dar nu vrea ca populatia de aceasta religie sa creasca, scrie Budapest Business Journal, citat.

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Bogdan Aurescu, chemat in sedinta Coalitiei pentru a da explicatii in legatura cu situatia refugiatilor

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost chemat marti in sedinta Coalitiei pentru a da explicatii in legatura cu situatia refugiatilor, informeaza B1 TV. Presedintele interimar la PSD, Liviu Dragnea,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )