Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bogdan Chirieac, dezvaluire despre crimele din Caracal: Avem de a face cu un caz horror. Nu monstrul ma inspaimanta

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac, dezvaluire despre crimele din Caracal: Avem de a face cu un caz horror. Nu monstrul ma inspaimanta

Bogdan Chirieac este ingrijorat de modul in care anchetatorii trateaza cazul crimelor din Caracal. Pe mine ma doare altceva. Faptul ca sunt chemati la politie sa dea declaratii, cu toata presa de. continuă pe Antena3

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa criminalului Gheorghe Dinca

Casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, a devenit reper pe Google Maps. Gheorghe Dinca locuieste in cartierul Bold din Caracal, pe strada Craiovei, la numarul 169, chiar pe drumul principal E70.

VIDEO Canditati la Academia de Politie, despre crimele din Caracal: A fost un dezastru

Peste 2. 000 de tineri insotiti de parinti si prieteni s-au asezat la coada din fata Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti. Toti cu sperante mari: sa prinda unul dintre cele 290 de locuri de ofiter de politie.

Detectivul Mihai Belu, despre cazul din Caracal: Astazi, pentru prima oara, Dinca a avut de-a face cu niste anchetatori. A luat cam mult oficialilor sa trimita niste anchetatori cu experienta

Detectivul Mihai Belu a declarat in direct la Antena 3 faptul ca se vede ca au fost schimbati anchetatorii in cazul Caracal fiindca asa au aparut si primele rezultatele concrete. Astazi, pentru.

Crimele din Caracal: Ucigasul si-a recunoscut fapta, intrebarile raman

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat ca acesta le-a spus politistilor ca le-a .

Ce scrie pe Wikipedia despre Gheorghe Dinca. Unele informatii despre criminalul din Caracal sunt false

Gheorghe Dinca are si pagina dedicata pe Wikipedia, in cazul in care erai interesat sa afli cine este cel care a recunoscut ca a ucis si apoi a arsmacelarit doua fete pe care anterior.

Detalii incredibile despre Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal avea Facebook, laptop si aparat foto

Anchetatorii care au perchezitionat casa criminalului din Caracal au avut o surpriza de proportii. Acestiau au descoprit ca barbatul are cont de Facebook si folosea tehologie moderna. Gheorghe Dinca avea.

De necrezut! S-a aflat legatura dintre CAZUL ELODIA si cel al CRIMELOR DIN CARACAL! Nimeni nu se astepta la asta

Cazul crimelor din Caracal care a socat Romania in ultimele saptamani are multe asemanari cu un alt caz care a cutremurat intreaga tara! Este vorba despre disparitia Elodiei Ghinescu. in cazul.

INTERVIU EXCLUSIV. Cum a ajuns fiica monstrului din Caracal, Gheorghe Dinca, sa plece in Italia

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un interviu incendiar in care se explica cum a plecat fiica monstrului din Caracal in Italia. Despre fiica criminalului din Caracal stim deja ca a avut o.

Noi informatii in dosarul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca, profilul psihologic al unui criminal monstruos

Numeroasele informatii care ies la iveala din dosarul crimelor din Caracal contureaza un profil psihologic monstruos al criminalului. Martorii vorbesc despre comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca. Acestia .

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )