Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dragnea: PSD nu va face campanie pentru referendum, ci o actiune de informare

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: PSD nu va face campanie pentru referendum, ci o actiune de informare

Este important pentru noi ca partid sa organizam in perioada urmatoare o actiune de informare a populatiei cu privire la referendum, a declarat joi Liviu Dragnea, precizand ca nu este vorba de o campanie. continuă pe Hotnews

Dragnea: PSD nu face campanie pentru referendum, face actiuni de informare. intrebarea este neclara. Dancila a avut o prestatie foarte buna la Bruxelles

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala, ci actiuni de informare pentru referendum, deci tot campanie, dar intr-o forma mascata.

SONDAJ Credeti ca Guvernul si PSD fac campanie pentru referendum?

Premierul Viorica Dancila a fost criticata, la Parlamentul European, pentru referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, actiune ce contravine politicii socialistilor si liberalilor europeni. Ea a transmis la PE un mesaj ambiguu despre implicarea PSD si a guvernului in referendum. Credeti ca Guvernul si PSD fac campanie pentru referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

VIDEO Viorica Dancila, n fata socialistilor europeni: PSD nu va face campanie pentru a se lua o decizie sau alta la referendum/ Catalin Ivan: Una zic la Bucuresti, alta la Bruxelles

Viorica Dancila a afirmat de trei ori in fata socialistilor europeni ca PSD nu va face campanie pentru referendum, potrivit unor imagini video facute publice de europarlamentarul Catalin Ivan. Partidul Social Democrat nu va face campanie, nu va face campanie. Este obligatia tuturor sa faca actiuni care sa arate ce inseamna acest referendum, dar nu vom face campanie pentru a se lua o decizie sau alta, a spus Dancila miercuri la reuniunea la reuniunea Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor. in realitate, PSD, in frunte cu Liviu Dragnea, promoveaza referendumul, sustinand familia traditionala.

VIDEO Limbaj dublu marca PSD. Viorica Dancila, la Bruxelles: PSD nu va face campanie pentru referendum. in tara, PSD face campanie

Premierul Viorica Dancila a declarat la Bruxelles, la intalnirea cu europarlamentari din grupul socialistilor, ca PSD nu va face campanie pentru familia traditionala inainte de referendum. La Bucuresti, liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va face campanie.

Prima reactie din PSD dupa imaginile cu propaganda politica din biserica: Aceasta nu este campanie pentru referendum!

Liderul grupului social-democrat din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a oferit o prima reactie din PSD dupa imaginile surprinse intr-o biserica din Campina, unde mai multi politicieni, preoti si credinciosi.

Fiul vitreg al Gabrielei Firea face campanie pentru boicotarea referendumului: Suntem toti frati, trebuie sa ne respectam si sa ne acceptam diferentele

Razvan Firea, fiul vitreg al Gabrielei Firea, face apel, pe Facebook, la boicotarea referendumului de luna viitoare, spunand ca suntem toti frati, trebuie sa ne respectam si sa ne acceptam diferentele. Primarul general al Capitalei, in schimb, a anuntat marti ca va vota DA la referendumul din 6 - 7 octombrie.

PSD o sa demareze actiuni de informare a populatiei

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca premierul Viorica Dancila a spus foarte clar la Bruxelles ceea ce PSD a decis in privinta referendumului pentru revizuirea Constitutiei, si anume ca partidul se va implica in actiuni de informare a populatiei, pentru ca intrebarea de la scrutin este neclara.

Liviu Dragnea, noi PROMISIUNI NERUSINATE pentru pensionari: O sa ajungem in 2021 cu unele PENSII TRIPLE, oricum toate pensiile vor fi DUBLATE!!

Liviu Dragnea le face noi promisiuni pensionarilor romani. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor sustine ca prin noua lege a pensiilor, care urmeaza sa fie adoptata, toate pensiile vor fi dublate pana.

Tariceanu: ALDE nu se va implica n campania pentru referendum: Simpatizantii sa voteze conform propriei constiinte

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, miercuri, ca ALDE nu se va implica in campania pentru referendum si i-a sfatuit pe simpatizantii partidului sa voteze conform propriei constiinte.

Dragnea: PSD este convins ca jandarmeria a actionat corect n 10 august si transmite un mesaj de sustinere

PSD este convins ca institutiile statului au actionat corect si legal la mitingul din 10 august si transmite un mesaj de sustinere pentru jandarmerie, a declarat Liviu Dragnea, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )