Libnet.ro
UNICEF

16:16

EXCLUSIV Devine masca obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din Capitala? Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Asteptam raspunsul din partea DSP

B1 B1,
EXCLUSIV Devine masca obligatorie si in spatiile deschise aglomerate din Capitala? Institutia Prefectului, pentru B1.RO: Asteptam raspunsul din partea DSP

EXCLUSIV in ciuda faptului ca municipiul Bucuresti a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de coronavirus, 223 in ultimele 24 de ore, nu au intrat in vigoare inca masuri suplimentare de. continuă pe B1

Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate din Valcea

Purtarea mastii in spatii deschise aglomerate va fi obligatorie si in judetul Valcea, decizia fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, la propunerea prefectului Tiberiu Costea.

Botosani: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise aglomerate de la 1 august

Prefectura Botosani a anuntat ca masca de protectie devine obligatorie in spatiile aglomerate deschise de 1 august, cum sunt pietele agroalimentare, targurile, oboarele si zonele de astepare. De asemenea, in mai multe zone pietonale, masca va fi obligatorie intre orele 18-22.

Guvernul a adoptat noile masuri restrictive: Masca poate fi obligatorie in spatiile deschise aglomerate, iar terasele vor avea program redus

Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare privind noile masuri de restrictie care vor intra in vigoare in perioada urmatoare. Hotararea vine in completarea Hotararii de prelungire a starii dealerta.

Harta judetelor unde purtarea mastii de protectie este obligatorie si in spatiile deschise

Purtarea mastii de protectie in spatiile publice deschise a devenit obligatorie in 14 judete din Romania, dupa ce bilantul noilor cazuri de coronavirus a crescut ingrijorator de la o zi la alta.

CORONAVIRUS |Constanta: Terasele raman deschise dupa ora 23:00. Masca, obligatorie in spatiile deschise aglomerate

Pentru reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta au stabilit, in unanimitate, mai multe masuri la nivel local, astfel ca, terasele de.

NOI MASURI RESTRICTIVE IN STARE DE ALERTA: Masca de protectie, obligatorie in spatiile exterioare aglomerate?

Masura ar urma sa fie dispusa de autoritatile locale, in functie de situatia epidemiologica din fiecare zona Limitarea programului cluburilor si teraselor in anumite zone, reguli clare de distantare pe plaje si introducerea obligativitatii purtarii mastilor in spatiile deschise aglomerate, in anumite zone, sunt masuri care ar putea fi introduse din 1 august, a anuntat, ieri, premierul Ludovic Orban.

Sefa DSP Giurgiu, testata pozitiv pentru noul coronavirus. Masca ar putea deveni obligatorie in piete si alte spatii deschise aglomerate din judet (VIDEO)

Sefa Directiei de Sanatate Publica Giurgiu a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. De altfel, desi spune ca situatia este pe un trend pozitiv in judetul in care o localitate fusese plasata in.

Masca, obligatorie in toate locurile din Arges. Nu se carantineazaizoleaza, deocamdata, nicio localitate din judet (VIDEO)

UPDATE Prefectul de Arges, Emanuel Soare, a anuntat ca, deocamdata, nu se carantineazaizoleaza nicio localitate din Arges. Cu toate acestea au fost anuntate mai multe masuri pentru blocarea raspandirii.

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise aglomerate din judetul Gorj

Masca de protectie devine obligatorie si in zonele deschise aglomerate din judetul Gorj, din cauza cresterii accelerate a numarului de infectari din ultima perioada. Hotararea a fost adoptata, vineri, de.

Un nou judet in care masca este obligatorie in spatiile deschise

Incepand cu data de 1 august, purtarea mastii de protectie va deveni obligatorie si in spatiile publice deschise din judetul Iasi. Anuntul a fost facut de Prefectura Iasi. Pana joi, in judetul Iasi au fost inregistrate 1. 430 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv 45 de .

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )