Libnet.ro
UNICEF

12:00

Brad Pitt a fost cel mai bun partener de sex al Angelinei Jolie. Erau de-a dreptul perversi. Viata intima a fostului cuplu hollywoodian

Adevărul Adevărul,
Brad Pitt a fost cel mai bun partener de sex al Angelinei Jolie. Erau de-a dreptul perversi. Viata intima a fostului cuplu hollywoodian

Cei doi actori au decis sa se desparta in 2016, dupa 12 ani petrecuti impreuna si sase copii. Divortul lor a socat o lume intreaga pentru simplul fapt ca pareau atat de potriviti impreuna. Si chiar se potriveau de minune intre asternuturi. continuă pe Adevărul

Bloodstained: desprins din Castlevania, cel mai bun joc anime ajunge pe iPhone si Android

Daca esti un fan de anime si posesor de smartphone sau tableta, te vei bucura sa afli ca Bloodstained: Ritual of the Night se lanseaza pe iOS si Android. Bloodstained: Ritual of the Night.

Cat de perversi erau Brad Pitt si Angelina Jolie. Detaliile vietii intime au fost publicate abia acum

S-a aflat cat de perversi erau Brad Pitt si Angelina Jolie, pe vremea cand formau un cuplu. Detaliile vietii intime a celebrului cuplu au fost publicate abia acum. Bard Pitt si Angelina Jolie au decis sa se desparta in 2016, dupa 12 ani petrecuti impreuna si sase copii si mulote partide de amor de neuitat.

S-a rupt lantul de iubire. Brad Pitt e din nou single

La trei luni dupa ce Brad Pitt si Nicole Poturalski au fost fotografiati pentru prima data impreuna .

Brad Pitt si Nicole Poturalski, iubita casatorita cu un milionar, s-au despartit la doar 3 luni de inceputul controversatei lor povesti

Vestea ca actorul de 56 de ani are o noua iubita, de 27 de ani, a aparut in luna august. Dar cei doi nu au putut duce relatia mai departe, potrivit unor apropiati. Sursele citate de New York Post spun chiar ca Brad Pitt si modelul german s-ar fi despartit in secret acum o saptamana.

Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Astazi in Grecia si Turcia a fost un cutremur puternic. Acesta a lovit coasta Marii Egee a Turciei, la nord de insula greaca Samos. Pagubele sunt consistente, iar autoritatile sunt in alerta. Grecia si Turcia lovite de un cutremur puternic Cutremurul de astazi, din Grecia si Turcia, de magnitudine 7,0, a fost centrat in provincia .

Care au fost cele mai mari cutremure din Romania in 2020. Ultimul a avut loc azi-noapte

Topul celor mai puternice seisme din 2020 include, din fericire, doar cutremure cu intensitate mica. Cel mai recent a fost in noaptea de 29 spre 30 octombrie, la ora 0:39. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc in zona Moldovei, judetul Vaslui. Cele mai puternice cutremure din .

Clipul Despacito isi pierde titlul de cel mai vizionat de pe Youtube Cine a detronat melodia lui Luis Fonsi

Piesa pentru copii Baby Shark si melodia ei capricioasa au devenit luni cel mai vizionat videoclip de pe YouTube, depasind piesa Despacito cu peste sapte miliarde de vizionari, transmit AFP si The Guardian.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Cel mai scump pod din istoria Romaniei risca sa devina un muzeu. PNL arunca pisica in curtea Comisiei Europene

Lucrarile la cel mai scump pod peste Dunare avanseaza intr-un ritm alert, dar finalizarea la timp a proiectului este umbrita de lentoarea autoritatilor in ceea ce priveste deciziile de expropriere si procedura de revizuire a acordului de mediu.

Cutremure in Romania. Cel mai mare a avut 4,2 grade

Romania este binecunoscuta pentru activitatea seismologica, mai ales in zona Vrancea. Pentru o perioada indelungata inginerii s-au bazat doar pe datele istoricilor, seismologilor si geologilor. Vorbim aici de datele de intrare pentru harti de zonare si forte seismice in calculul lor structural. in Romania acest aspect a durat pana in 1990. in noapte de 30 .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )