Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bloodstained: desprins din Castlevania, cel mai bun joc anime ajunge pe iPhone si Android

Playtech Playtech,
Bloodstained: desprins din Castlevania, cel mai bun joc anime ajunge pe iPhone si Android

Daca esti un fan de anime si posesor de smartphone sau tableta, te vei bucura sa afli ca Bloodstained: Ritual of the Night se lanseaza pe iOS si Android. Bloodstained: Ritual of the Night. continuă pe Playtech

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

Sfarsitul tragic al lui George Maris, cel mai bun concurentNinja Warriorde la PRO TV. S-a prabusit cu parapanta

Brasoveanul George Maris, cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, difuzat de PRO TV, a murit la 32 de ani, incercand sa-si ia zborul cu o parapanta rapida de pe varful Caraiman.

Cum se imunizeaza copiii in gradinitele din Finlanda. Romania mai are multe de invatat

S-a aflat cum se imunizeaza copiii in gradinitele din Finlanda. Finlandezii au facut un experiment si au ajuns la concluzia ca micutii care petrec timp in spatii verzi au un sistem imunitar mai bun. Joaca prin verdeata este suficienta pentru a schimba sistemul imunitar al unui copil, in doar 28 de zile. De ce este .

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Cel mai scump pod din istoria Romaniei risca sa devina un muzeu. PNL arunca pisica in curtea Comisiei Europene

Lucrarile la cel mai scump pod peste Dunare avanseaza intr-un ritm alert, dar finalizarea la timp a proiectului este umbrita de lentoarea autoritatilor in ceea ce priveste deciziile de expropriere si procedura de revizuire a acordului de mediu.

Cel mai grav cutremur din ultimele luni. Ce se intampla acum in Grecia

Astazi in Grecia si Turcia a fost un cutremur puternic. Acesta a lovit coasta Marii Egee a Turciei, la nord de insula greaca Samos. Pagubele sunt consistente, iar autoritatile sunt in alerta. Grecia si Turcia lovite de un cutremur puternic Cutremurul de astazi, din Grecia si Turcia, de magnitudine 7,0, a fost centrat in provincia .

Cutremure in Romania. Cel mai mare a avut 4,2 grade

Romania este binecunoscuta pentru activitatea seismologica, mai ales in zona Vrancea. Pentru o perioada indelungata inginerii s-au bazat doar pe datele istoricilor, seismologilor si geologilor. Vorbim aici de datele de intrare pentru harti de zonare si forte seismice in calculul lor structural. in Romania acest aspect a durat pana in 1990. in noapte de 30 .

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

SUMAL 2.0, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, operational de la 1 noiembrie

Ministerul Mediului a anuntat ca noul SUMAL, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, va functiona din 1 noiembrie. Cu ajutorul acestuia, se va sti in permanenta cat lemn s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )