Libnet.ro
UNICEF

14:30

Brexit priveaza Europa emergenta de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Cine va mai sustine extinderea acum?

Hotnews Hotnews,
 Brexit priveaza Europa emergenta de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai. Cine va mai sustine extinderea acum?

Nu a fost intotdeauna relatia cea mai fericita sau cea mai lipsita de tensiuni, dar Marea Britanie si tarile din Europa emergenta au fost pentru mult timp cei mai buni prieteni. La urma urmei, Marea Britanie a fost unul dintre primii sustinatori ai extinderii catre est a Uniunii Europene, chiar daca ca acest lucru nu a fost exclusiv din motive altruiste, scrie Emerging Europe, citata de Rador. continuă pe Hotnews

Lumea fotbalului olandez, in doliu: a murit unul dintre cei mai mari jucatori

Unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din Olanda a murit, la 72 de ani, lasand in urma o cariera cu repere notabile in istoria tarii sale.

Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor. Unul dintre cele mai stranii fenomene ale naturii

In ultima vreme au inceput sa apara nenumarate dovezi ale unor misterioase lumini care apar pe cer inaintea cutremurelor, in special in China si Italia. Ce sunt luminile stralucitoare din timpul cutremurelor incepand cu anul 1600 au fost inregistrate in jur de 65 de cazuri care dovedesc aparitia unor lumini stralucitoare pe cer in timpul .

FOTO Cum aratau la debut unii dintre cei mai populari actori de la Hollywood

Anii au trecut si peste vedetele de cinema, iar in unele cazuri au lasat urme adanci. O revista din Statele Unite a avut ideea sa le prezinte cititorilor cum aratau la debut si cum arata acum unii dintre cei mai apreciati actori.

VIDEO Cum se vede Focsaniul filmat dintr-un aparat de zbor. Orasul, survolat de unul dintre cei mai de succes tineri romani

Focsaneanul este implicat in lansarea de afaceri in domeniul medical si coordoneaza activitati clinice private de cardiologie si radiologie.

VIDEO Cum arata unul dintre cele mai confortabile si rapide trenuri din India

In urma cu 10 zile o companie privata din India a lansat un tren expres care parcurge 480 km in 6 ore si un sfert, are tablete pe scaunele de la clasa business, WiFi si jaluzele actionate electric. India este celebra pentru trenurile ultra-aglomerate si pentru calatorii care stau pe vagoane, dar a investit mult in ultimii ani, vrea sa creasca portiunile cu viteza de 130-160 kmh si planuieste si o linie de mare viteza.

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,.

Cel mai frumos omagiu adus lui Kobe Bryant: unde va ajunge silueta sportivului NBA

Kobe Bryant este unul dintre cei mai importanti jucatori de basketball din toate timpurile. Din pacate, si-a pierdut viata in urma cu cateva zile, iar fanii vor sa-l omagieze. Aproximativ doua milioane de persoane au semnat o petitie online prin care solicita aparitia siluetei lui Kobe Bryant pe sigla NBA. Ca referinta, sigla simbolica nu .

Cei mai bizari oameni de pe planeta. De ce au sangele diferit de orice alti pamanteni

Cercetatorul Samuel Verges al Institutului National pentru Sanatate si Cercetare Medicala din Franta Inserm) recunoaste ca a trait o experienta unica. Specialistul a explicat de ce unii oameni au sangele diferit la culoare. Care este anecdota oamenilor care sunt considerati cei mai bizari? Oamenii cu sangele diferit fata de alti pamanteni in luna februarie a .

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Indienii, cei mai numerosi cetateni straini care vor veni in 2020 la lucru in Olt. Numarul muncitorilor din tari non-UE se va dubla in acest an

Peste 1. 000 cetateni straini a avut in evidente Biroul pentru Imigari al judetului Olt in 2019, cei mai multi veniti in scop lucrativ. Numarul cetatenilor veniti din tari non-UE este de doua ori mai mare decat al celor din Uniunea Europeana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )