Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse. continuă pe Wall-Street Ro

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi din Compania de Drumuri au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, luni, achitarea omului de afaceri Nelu Iordache - Regele asfaltului - si a mai multor sefi de la CNADNR Craiova in dosarul DNA privind modernizarea soselei Transalpina, dupa ce faptele s-au prescris. Decizia instantei este definitiva.

Cel mai scump oras din Romania nu e Bucuresti: unde au crescut preturile cu 70% in cinci ani

Daca petreci timp in Bucuresti, s-ar putea sa fii de parere ca preturile sunt unele dintre cele mai mari din tara si ai avea dreptate. Asta nu inseamna insa ca nu exista insa un.

Digi Sport: Kobe Bryant a lasat in urma o avere colosala. Era printre cei mai bogati sportivi din toate timpurile

Moartea lui Kobe Bryant a socat lumea sportului, iar presa de pe toata planeta a comentat acest tragic eveniment. Avand in vedere celebritatea sa, este normal ca lumea sa se intrebe ce avere avea, iar raspunsul l-a dat o publicatie americana, cu toate ca sumele nu pot fi niciodata exacte.

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei si este incasata lunar de un comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Indienii, cei mai numerosi cetateni straini care vor veni in 2020 la lucru in Olt. Numarul muncitorilor din tari non-UE se va dubla in acest an

Peste 1. 000 cetateni straini a avut in evidente Biroul pentru Imigari al judetului Olt in 2019, cei mai multi veniti in scop lucrativ. Numarul cetatenilor veniti din tari non-UE este de doua ori mai mare decat al celor din Uniunea Europeana.

Cum ajungi la burnout si care sunt cei mai expusi angajati. Ce ar trebui sa faca firmele

Burnout-ul a devenit o afectiune tot mai intalnita in randul romanilor si este de mai multi ani o ingrijorare majora si la nivel international, se arata intr-un studiu realizat de HPDI, care prezinta si categoriile celor mai expusi angajati.

Altex deschide cel mai mare magazin din tara - 4000 de metri patrati

ALTEX Romania, unul dintre cei mai mari retaileri electro-IT din Romania, continua strategia de extindere la nivel national si anunta deschiderea unui nou magazin in Arad, pe 30 ianuarie. Acesta este cel mai mare centru de servicii al retelei din tara,.

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )