Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Hotnews Hotnews,
 Bucuresti versus Cluj - care este cel mai mare pol de firme IT din Romania?

Firmele IT din regiunea Bucuresti-Ilfov genereaza peste jumatate din veniturile obtinute de companiile care activeaza in acest domeniu la nivel national, acesta fiind principalul pol al domeniului tehnologiei informatiei din Romania, mult mai mare decat cel constituit in jurul Clujului, releva o analiza publicata, miercuri, de Termene. ro, un instrument online de business intelligence. continuă pe Hotnews

Cel mai mare secret al Elenei Udrea s-a aflat! S-a logodit cu Adrian Alexandrov. Primele imagini

Elena Udrea s-a logodit in secret! Viata fostului ministru pare ca decurge din ce in ce mai bine. Dupa ce a revenit in tara, a botezat-o in sfarsit pe micuta ei, iar acum si-a intarit legatura cu cel pe care il iubeste. Care a fost detaliul care a dat-o de gol? Elena Udrea si Adrian .

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Cutremur puternic in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul

Un seism cu magnitudinea 4,6 s-a produs marti in cel mai mare oras din Turcia, Istanbul, fara sa fie raportate insa victime si nici pagube materiale imediate. Seismul s-a produs la o adancime de.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

Primaria Sectorului 4 construieste cel mai mare spital de stomatologie

S-a dat startul constructiei celui mai mare spital universitar de stomatologie din Romania! Primarul.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

Cel mai mare IPO din 2019, din Europa: TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa

Compania germana de software TeamViewer se pregateste pentru listarea la bursa, iar investitorii se asteapta ca aceasta sa fie una dintre cele mai mari oferte publice initiale IPO) din Europa, din acest an. Potrivit Reuters, tranzactia ar putea evalua compania la circa 5,3 miliarde de euro, fiind singura IPO din Germania din 2019 de dimensiuni mari, in afara de IPO-ul unitatii de camioane a Volkswagen Traton.

Euro a scazut spre 4,74 lei. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultimele 4 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7485 leieuro, in scade.

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )